You are currently viewing Spændingen udeblev mod Skive FH efter forfærdelig første halvleg

Spændingen udeblev mod Skive FH efter forfærdelig første halvleg

Det var en flot stemningsfyldt kulisse, der mødte TSØ fredag aften i Skive. Om det var den eller det faktum, at Klavs Bruun Jørgensen på dagen ikke havde mange bagspillere til rådighed, må være usagt. Drengene kom i hvert fald i menneskehænder fra første minut.

De første par angreb kom vi egentlig til fornuftige afslutninger, men efter 3 minutters spil kom der i den grad grus i maskineriet. Alt for mange angreb blev ikke afviklet med afslutning grundet tekniske fejl af den ene eller anden slags, og Skive var knivskarpe til at straffe os med mål på kontra eller scoring i tomt mål. 0-1 til TSØ blev således vekslet til 7-1 til hjemmeholdet.

Skivemandskabet var utrolig godt indstillet i defensiven, og vi have virkelig svært ved at tilspille os gode chancer. En timeout taget af Klavs efter 11 minutter fik dog stabiliseret kampen stillingsmæssigt. Faktisk kunne vi godt have indhentet lidt i den følgende periode, men stolperne var ikke med os, og vores keepere fik ikke fat i meget. I stedet sluttede hjemmeholdet, som de startede – i teten. Med 4 mål i streg udbyggede de føringen til 19-7 til pausen.

Anden halvleg var derfor kun et spørgsmål om nederlaget størrelse. Drengene fik langt bedre styr på offensiven, blandt andet via godt og sikkert 7 mod 6 spil. Nu tilspillede vi os gode chancer, passede godt på bolden og tog Skives kontrafase ud af spillet. Mod 10 tekniske fejl i først halvleg leverede drengene i anden halvleg kun to, hvilket endte med at blive direkte aflæseligt på måltavlen. Anden halvleg endte således uafgjort og det var vigtigt i forhold til det videre forløb og holdets selvforståelse. 35-23 tabte Team Sydhavsøerne efter to vidt forskellige halvlege.

Ikke mange kunne være deres indsats bekendt, dog leverede Emil Sønderskov igen godt – både spillemæssigt og på fight. Med 7 mål blev han holdets topscorer.

Nu bliver det godt at komme hjem i Lollands Bank ARENA igen, hvor endnu en oprykningskandidat venter i form af Lemvig-Thyborøn Håndbold søndag d. 27/10. Her skal vi fortsætte de gode takter fra dagens anden halvleg, godt hjulpet på vej af et forhåbentlig talstærkt publikum.