Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Vukman skifter væk fra TSØ efter denne sæson

Vukman skifter væk fra TSØ efter denne sæson

Kristian Lund Vukman er i gang med sin foreløbig sidste sæson i TSØ. En sæson, hvor det grundet en alvorlig knæskade, han pådrog sig i pokalkampen mod Skanderborg, sandsynligvis ikke bliver til mange kampe for Team Sydhavsøerne.

Og hvis det bliver til kampe mod slutningen af sæsonen, bliver det altså de sidste i denne omgang for TSØ.

Havde det ikke været for flere alvorlige skader i de senere år, ville det store talent med al sandsynlighed have haft mulighed for at vælge og vrage blandt ligaklubber. Det er klart, der er blevet holdt igen, da klubberne sjældent tilknytter skadede spillere, før man får vished om tilstanden efter genoptræningen. Dette er altså alligevel tilfældet med Vukman, der nu skal prøve kræfter med den bedste række.

For Vukman var det ikke den letteste beslutning men alligevel ”den rigtige”:

”Jeg har tænkt rigtig meget over det, for jeg har været vanvittigt glad for at være i Team Sydhavsøerne, hvor alle omkring holdet, trænere, ledere, sportschefen, de frivillige og tilskuerne altid har behandlet mig supergodt, men jeg er 24 år, og skulle det være, så følte jeg, at det skulle være nu" siger Kristian Lund Vukman.

I Team Sydhavsøerne er vi stolte af endnu engang at have udviklet en ligamoden spiller. Selvfølgelig havde vi allerhelst set, at Vukman blev på Sydhavsøerne og fik os i ligaen, men pilen peger desværre ikke i den retning lige i øjeblikket, hvorfor ingen bør bebrejde ham at prøve sig af nu.

Der skal lyde et kæmpestort held og lykke, vi glæder og til at følge dig, og håber at se dig tilbage i den røde trøje en dag.  

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram