Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Kristian Lund Vukman forlænger til 2022

Kristian Lund Vukman forlænger til 2022

Team Sydhavsøerne kan præsentere en særklasse forlængelse. Kristian Lund Vukman har valgt at forlænge sin kontrakt med Team Sydhavsøerne til 2022.

Den unge og talentfulde skytte, hvis udvikling bare det seneste års tid, har været markant, har grundet sit høje niveau og store potentiale, selvsagt været interessant for klubber på et højere niveau. Derfor er det en meget stor glæde, at supportere og publikum på Lolland forsat får lov at nyde Vukman i den røde trøje de kommende sæsoner.

Sportschef Morten Juul er stærkt begejstret for aftalen:
- Det er en kredit til klubben og i særdeleshed til staben omkring holdet og holdkammeraterne, at et så stort talent kan se, at hans udviklingspotentiale kan blive udløst i Team Sydhavsøerne. I mine snakke med Vukman har klubbens ambitionerne fyldt en del og der er ingen tvivl, om at denne signering er første step i at Team Sydhavsøerne kommer til at gå endnu mere målrettet efter en oprykning til håndboldligaen.

- Forskellen på TSØ i denne sæson når Vukman har været med for fuld styrke angrebsmæssigt, og når han ikke har kunne byde ind, har været ret markant og det siger noget om hans betydning.

- Hans speed, springkraft og skud er i særklasse i 1. division. Der er der dog stadig masser af udviklingspotentiale herunder på det fysiske. Selvom der allerede er lagt mange kilo muskelmasse på, så skal der stadig en del til, hvis vi snakker liganiveau. Ligesom vurderingsspillet også kun bliver bedre, med de mange kampe og det store ansvar der venter.

Kristian Lund Vukman tilføjer:
- Jeg er glad for at få muligheden for at forlænge, jeg tror på projektet og jeg føler vi har noget godt kørende. Jeg håber bestemt på at kunne bidrage med det jeg kan, og forhåbentlig udvikle mig endnu mere. Og så håber jeg på at kunne være med til at bringe ligahåndbold til Maribo!

Ambitionen om liga står og falder naturligvis ikke udelukkende med Kristian Lund Vukman, så der arbejdes på fuldt tryk med at sammensætte en ung og talentfuld trup til den kommende sæson og selvfølgelig også en ny trænerprofil der passer ind i den kontekst.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram