Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Revanche mod Elitesport Vendsyssel

Revanche mod Elitesport Vendsyssel

På lørdag tager TSØ imod Elitesport Vendsyssel, og sportschef Morten Juul har lagt i ovnen til en interessant kamp med håb om revanche. Kampen sendes live på Facebook.

Coronaen vil ikke slippe sit tag i samfundet, således heller ikke i Team Sydhavsøerne. Som bekendt blev det ikke muligt at spille mod HEI grundet flere smittede og enkelte med symptomer. Vi har isoleret og testet efter retningslinjerne og håber inderligt, at vi er i stand til at spille kampen lørdag.

Oveni står det nu klart, at vi som følge af corona-nedlukningen bliver nødt til at gennemføre hjemmekampen uden publikum.

Det er en kamp, hvor der i den grad er revanche på spil. På trods af at vi vidste, hvad de kom med og hvordan de sandsynligvis ville gribe kampen an, var vi simpelthen ikke i stand til at omsætte det taktiske oplæg. Eksemplificeret ved at der var fokus på at stække deres rigtig godt skydende skytte, Sebastian Andersen, som alligevel ”fik lov” til at lave deres fem første mål. Ligesom det gjaldt om at være aggressive og holde tålmodigheden i defensiven overfor deres meget lange angreb, hvor vi så alligevel inkasserede alt for mange mål under afventende kendelser for passivt spil.

Jeg er sikker på, at vi trods omstændighederne, befinder os på et helt andet stadie nu. Både i form af at vi er i en rigtig god spillemæssig udvikling – senest med en mentalt vigtig sejr over Skovbakken. Men også i kraft af, at vi ved, at hvis man ikke er klar oppe i hovederne, kan alle tabe til alle i denne række. Man skal udvise den samme sult og det samme engagement. ligegyldigt hvor i tabellen lørdagens modstander er placeret.

Vendsyssel besidder både de kollektive men også de individuelle kompetencer til at spille lige op med alle i rækken – og har langt hen ad vejen også gjort det. Det er særligt spillerne i bagkæden – i form af Sebastian Andersen, Casper Holmen og Oliver Prince, vi skal være klar på. Og så skal vi evne at styre kampens tempo i langt højere grad end i Hjørring.

Vi skal være indstillet på, at det kan tage lang tid at knække en hårdt kæmpende modstander som Vendsyssel, så vi er nødt til at overstråle dem på fight og indstilling over 60 minutter. Vi kan ikke regne med, at det er til vores fordel, at de ikke har spillet kamp siden oktober. Det kan lige så vel være, at det opvejes af deres sult efter at komme i gang igen samt fysiske overskud grundet pausen.

Selvom kampen skal spilles uden den motiverende opbakning fra publikum, håber vi på, at det kan blive til en længe ventet revanche og to meget vigtige point i en utrolig tæt række.

Rigtig god kamp!

- Morten Juul, Sportschef

KonceptLab sender kampen live på facebook:
www.facebook.com/tsho.dk/live/

Kampen spilles lørdag 12. december kl. 16.00 i Maribo Hallerne. Du kan også følge kampen live i Radio Sydhavsøerne og på Tophaandbold.dk.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram