Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Turneringen starter op igen

Turneringen starter op igen

Kulturministeriet har informeret Dansk Håndbold Forbund og Divisionsforeningen Håndbold om, at 1. divisionsrækkerne for både herre- og damesenior kan genoptage trænings- og kampaktivitet.

1. divisionsholdene er således med omgående virkning undtaget fra forsamlingsforbuddet på 10 personer og kan altså samles i grupper på op til 50 personer.

Dansk Håndbold Forbund og Divisionsforeningen Håndbold har besluttet, at turneringen startes op igen fra d. 20. november, hvorfor kampe planlagt i weekenden d. 20.-22. november kan afvikles som planlagt.  Det betyder at vores første kamp efter pausen, bliver den svære hjemmekamp mod oprykningsfavoritterne fra Nordsjælland Håndbold netop fredag d. 20. november. Denne med de samme restriktioner ift. førkampsarrangement og tilskuerforhold som hidtil i sæsonen.

Turneringen genoptages ikke i den kommende weekend, da størstedelen af 1. divisionsholdene ikke har haft mulighed for at træne under normale forhold siden seniorhåndbold blev sat på pause. Derfor får holdene nu en periode på to uger, hvor de kan træne, som før rækkerne blev lukket ned.

Undtaget fra genopstarten er Elitesport Vendsyssels 1. divisions herrehold, hvis kampe forbliver udsat indtil videre grundet den lokale nedlukning i syv nordjyske kommuner.

Udover de kommende kampe, skal også de udsatte kampe genplaceres i perioden op til julepausen. Der bliver dermed udsigt til en særdeles presset periode. Det rykker dog ikke ved, at vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med at spille håndboldkampe igen.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram