Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
TSØ og Fog stopper samarbejdet

TSØ og Fog stopper samarbejdet

Team Sydhavsøerne og Ian Marko Fog opsiger samarbejdet, efter fælles overenskomst. Nick Szwiec overtager med øjeblikkelig virkning cheftrænerrollen.

Efter lange og grundige overvejelser i form af snakke træner, spillere og ledelse imellem, er parterne blevet enige om, at der ikke trækkes i samme retning, hvorfor Ian Marko Fog, fra dags dato, ikke længere er træner i Team Sydhavsøerne. 

Fog begrunder beslutningen:

”Det har været en ualmindelig svær tid i TSØ, den klart værste i min trænerkarriere. Det startede med en korsbåndsskade til Vukman en uge inden sæsonstart, det var en tung skæbne i forhold til de ambitioner vi havde sat. Senere blev en masse kampe aflyst grundet Corona, flere skader på bærende spillere kom til. Jeg skulle implementere en ny måde at spille på, som var væsentlig anderledes end sidste sæson."

"Helt konkret er det ikke lykkes mig, og samlet set har vi/jeg langtfra præsteret godt nok. Det er klart mit ansvar, det løber jeg ikke fra. Personligt føler jeg spillerne har mistet troen, og jeg ikke er den rigtige til at genskabe den. Derfor er er den bedste løsning for alle parter, at vi stopper samarbejdet her."

"Jeg fik en fremragende modtagelse i klubben, der var kæmpe opbakning og forventninger. Jeg har haft et super forhold til ledelsen og folk i trænerstaben. Slutteligt vil gerne takke spillerne, klubben og alle omkring holdet. Jeg håber inderligt at TSØ vil lykkes med at få succes i fremtiden.”

Præcis som Fog, er klubben ligeledes triste over denne udvikling, og det var bestemt ikke, hvad vi havde håbet på med denne signing. Men når den gensidige tillid og forståelse synes gået tabt, bakker klubben op om, at den eneste rigtige beslutning er, at gøre en ende på samarbejdet.

Vi takker Fog for hans passion og engagement og ønsker ham alt det bedste i fremtiden. 

Assistenttræner Nick Szwiec overtager med øjeblikkelig virkning cheftrænerrollen. 

Det er en samlet spillertrup og trænerstab, som sammen vil gå ind og løfte opgaverne, der venter forrude. Sæsonen er på ingen måder slut, og vi vil gøre alt for at få facetterne i spillet på og udenfor banen til at fungere i samme retning. 

Fight og glæde gør vi alt for at få frem - og det gælder allerede søndag mod TM Tønder. En kamp der streames live på Facebook - læs mere her.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram