Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
OPDATERET: TSØ mod Skanderborg

OPDATERET: TSØ mod Skanderborg

Team Sydhavsøerne tager imod ligaklubben Skanderborg, i 1/8-finalen Santander Cup. Kampen spilles i Maribo - læs om restriktionerne for kampen her.

TSØ er videre til 1/8-finalerne i Santander Cup. Det blev Skanderborg der blev trukket op af bowlen. I seneste sæson endte holdet på 6. pladsen i ligaen, så det er en spændende og svær modstander.

Kampen spilles fredag d. 28. august klokken 20.00 i Maribo Hallerne.

Pga. COVID-19 skal vi spille kampen med visse restriktioner, og vi håber på jeres forståelse. Vi skal blandt andet sikre afstand mellem vores publikummer, hvilket giver nogle udfordringer.

Vi har et begrænset antal pladser i hallen, og vi har valgt at prioritere at Partnere og indehavere af sæsonkort får fortrinsret. Der bliver dermed IKKE noget salg af billetter til kampen - desværre.

Partnere og indehavere af sæsonkort SKAL tilmelde sig til kampen, og skal sende os alle navne og telefonnumre på forhånd, på dem der anvender pladserne. Der er ingen ståpladser til kampen.

Indehavere af sæsonkort har mulighed for at komme med til kampen, men skal forhåndstilmelde sig hos Team Sydhavsøerne. Sæsonkortet giver IKKE adgang uden forhåndstilmelding. Vi har sendt en mail ud til sæsonkortindehaverne, og håber at informationen når ud til alle. Sæsonkortindehavere skal indstille sig på, at de ikke får deres faste plads. Det er den eneste måde vi kan skabe lidt mere afstand på.

Partnere i Team Sydhavsøerne har ligeledes fået tilsendt en mail med informationer om tilmelding. Der kan kun tilmeldes i forhold til antal VIP-pladser i partneraftalen. Da vi har begrænset plads i hallen, forbeholder vi os ret til at afvise tilmeldinger, hvis vores max. kapacitet er overskredet.

Følg kampen live her: https://www.facebook.com/tsho.dk/live


Vi håber dog alligevel på at vi får god stemning i hallen, og en god hjemmekamp.


Mvh direktør Anders Henriksen
På vegne af bestyrelsen i Team Sydhavsøerne.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram