Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Tønder blev kørt over

Tønder blev kørt over

Team Sydhavsøerne satte skabet på plads, i en 12-måls sejr over TM Tønder. Spillerne viste, at de havde viljen til sejr.

Team Sydhavsøerne lod sig ikke mærke af, at der var skiftet cheftræner for få dage siden, efter at Ian Marko Fog og TSØ stoppede samarbejdet. Med ild i øjnene på spillerne, blev TM Tønder kørt over i en 12-måls sejr.

De to hold så ellers ud til at spille lige op i kampens første kvarter. 3-3 blev til 5-5 og 7-7. Kasper Olsen viser på dette tidspunkt sit store skudrepertoire. Men som halvlegen skrider frem, begynder Team Sydhavsøerne at få overtaget.

Cheftræner Nick Szwiec spiller i flere perioder 7 mod 6, og selvom det giver et enkelt mål i den forkerte ende, så betyder det at TSØ overtager initiativet. Efter 19 minutter før TSØ sin første 2-målsføring til 11-9. 

Forsvaret fortsætter den aggressive stil, og kort efter fører Team Sydhavsøerne med fire. Tønder reducerer, men TSØ trækker fra igen - og med et hurtigt mål på tomt mål efter et hurtigt opgiverkast, og en redning fra Oliver Larsen, bliver det til pauseføring 17-13.

I anden halvleg fortsætter TSØ med flere gode indsatser. Tønder forsøger med 7 mod 6, der giver et par mål i det tomme Tøndermål. Oliver Larsen har flere fine redninger, og efter 40 minutter fører TSØ med 6, 23-17.

Her starter så en periode, hvor Tønder ikke formår at bryde gennem det stærke TSØ-forsvar. I alt blev det til en målpause på 12 minutter. I samme periode havde TSØ bragt sig på 29-18, og så var kampen faktisk afgjort.

Der blev ikke slækket på koncentrationen i kampens sidste del, og det blev TSØ der scorede kampens sidste to mål, og det ender 35-23.

Man of the Match blev Oliver Larsen, efter et hav af redninger. Kåret af Karsten Hovmand fra Steel Engineering. TSØ-topscorer blev Nicklas Bjerre Petersen med 8, efterfulgt af Mikkel Kaagaard med 6 (heraf 4 på straffe) samt Niels Dahl og Kasper Olsen med hver 4. I alt kom hele 14 TSØ-spillere på måltavlen.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram