Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
To år mere “på stregen” til Nicklas Petersen

To år mere “på stregen” til Nicklas Petersen

Nu kan Nicklas glæde sig til endnu en sæson i den røde trøje, da han netop har forlænget sin aftale med Team Sydhavsøerne.

Nicklas Petersen – også kendt som ’P’ – kan nu slutte sig til rækken af spillere, der forlænger opholdet i Team Sydhavsøerne. Efter sommeren kan Nicklas således se frem til sin tredje sæson i den røde trøje med nummer 5 på ryggen. 

På billedet ses Nicklas sammen med sin spillersponsor repræsenteret af Peter Lund fra BN Byggeservice og BP & Partnere. Begge parter er positivt stemt over, at samarbejdet kan fortsætte en sæson mere, da Nicklas er faldet rigtigt godt til i truppen.

Sportschef Morten Juul er meget tilfreds med den gode nyhed:

“’P’ har især i offensiven en stor rolle på holdet og ligger med en høj udnyttelsesgrad på sine afslutninger, ligesom han bringer godt humør og seriøsitet ind i truppen. Han har fortsat masser af udviklingspotentiale, og jeg forventer mig endnu mere af ham i de kommende to sæsoner.”

For Nicklas Petersen betyder det meget at kunne blive hos TSØ:

”Jeg er glad for at forlængelse af kontrakten kunne blive en mulighed. TSØ er den rigtige klub for mig. Jeg føler, jeg har meget at bidrage med både på og udenfor banen.”

 

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram