Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Talentfuld keeper tager over efter Frejlev

Talentfuld keeper tager over efter Frejlev

Det bliver unge Oliver Larsen, nuværende Bjerringbro-Silkeborg, der fra den kommende sæson skal danne målvogterduo med Neupart.

Oliver Larsen er bare 19 år og fik allerede som 17-årig debut på ligaholdet, ligesom han sammen med Team Sydhavsøernes egen Laurits Legér har optrådt på ungdomslandsholdet.

Sportschef Morten Juul beskriver den nye målmand:

- Vi har i noget tid været bekendte med, at Frejlev stopper og har derfor haft god til til at lede efter en afløser. Vi har i de seneste par sæsoner, i Frejlev og Neupart, haft to ret ens typer med nogenlunde samme målvogterstil. I denne rekrutteringsproces er vi i højere grad gået efter en modsætning til Neupart.

- Oliver er som type hurtig og eksplosiv og lever meget på at angribe og tage initiativ. Det giver trænerne flere muligheder rent taktisk i forhold til de kvaliteter, vores modstandere har.

- Vi får en type, der er vant til den daglige træning og den hårde belastning, ligesom vi får en meget ambitiøs ung spiller, der ihærdigt vil arbejde for at blive bedre og for at spille TSØ helt op i toppen af rækken.”

Om sit forestående skifte og forventninger til tiden i TSØ siger Oliver:

- Jeg skifter til TSØ, fordi jeg er helt sikker på, at det er det rigtige skridt for min udvikling og min håndboldkarriere. TSØ er en utrolig ambitiøs klub, som har et sportsligt og et fysisk setup, som tiltaler mig og mine ambitioner rigtig meget. Derudover glæder jeg mig til at blive en del af det nye spændende projekt under Ian Marko Fog.

- Mine forventninger er, at jeg personligt selv får udviklet mig håndboldmæssigt såvel som fysisk i et stærkt træningsmiljø. Samtidig forventer jeg, at vi som hold kan præstere på et højt og stabilt niveau, så vi kan ligge til i toppen og spille med der, hvor det er sjovt.

Oliver overværede hjemmekampen mod Odder og udtrykker en forventningsglæde til selv at spille i Maribohallerne foran de entusiastiske supportere og tilskuere. Vi glæder os ligeledes alle til at byde Oliver velkommen, når vi tager hul på den nye sæson.

Håndbold CV:
- Har spillet i BSV/BSH siden sommeren 2017
- Gik på efterskolen ISI i 16/17, hvor han spillede i Ikast Håndbold
- Nåede at spille en enkelt sæson i HF Mors (15/16) inden han tog på efterskole.
- Helt indtil 1. års u16 (2015) spillede han i min hjemby Thisted i klubben Thisted IK
- I 2017 blev han for første gang udtaget til ungdomslandsholdet og har siden spillet 19 ungdomslandskampe. Heriblandt u19 VM i 2019, hvor han var med til at vinde bronze.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram