Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Støttebilletter

Støttebilletter

Det er også udfordrende tider for Team Sydhavsøerne. Nu kan du hjælpe os ved at købe støttebilletter.

Med aflysningen af sæsonen i 1 div. og slutspil går TSØ en udfordrende tid i møde.

Klik her for at købe støttebilletter.

Den ekstraordinære situation gør, at mange indtægter i form af entré, placeringsbonus, fire store arrangementer og sponsorater går tabt, hvilket kan få store konsekvenser, da der stadig er udgifter inden ”sæsonen” afsluttes. 

Derfor handler det nu for TSØ om at minimere konsekvenserne så meget som muligt, så der fortsat kan spilles Tophåndbold i Maribo Hallerne, og uden at TSØ bliver slået lysår tilbage. 

Vi har de sidste måneder modtaget flere henvendelser fra fans, der har spurgt til, om de kan støtte eller på anden måde gøre noget for at hjælpe i den svære situation, som TSØ er kommet ud i grundet myndighedernes forståelige restriktioner omkring arrangementer her under CONVID-19-virusudbruddet.

Derfor har vi sat et initiativ i gang med håbet om fanstøtte, og vi håber, at alle med et TSØ-hjerte, en passion for sporten eller en kærlighed til lokalområdet, vil være med til at støtte op om TSØ:

Vi sætter STØTTEBILLETTER til salg i stedet for kampbilletter til de sidste kampe, der skulle været spillet til 125 kr. per stk.

Målsætningen er, at sælge så mange Støttebilletter som muligt, så der forsat kan spilles Tophåndbold i Maribo Hallerne, og så TSØ kan overleve uden større mén. Initiativet løber frem til d. 30. september 2020.

Da alt håndbold som bekendt er aflyst, så fungerer billetterne som donationer og er naturligvis kun symbolske. De kan derfor ikke benyttes til fremtidige kampe.

Klik her for at købe støttebilletter.

Med venlig hilsen

Anders Henriksen, direktør for Team Sydhavsøerne

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram