Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Skive var skarpere til sidst

Skive var skarpere til sidst

Team Sydhavsøerne viste gode momenter, men det var Skive der var skarpest i kampens afslutning. Måltavlen viste 31-36 til slut.

Skive spiller for direkte oprykning, og havde således alt at spille for. Men i store dele af kampen spillede Team Sydhavsøerne lige op med topholdet.

Skive kom bedst fra start, og der skulle gå 4 minutter inden Team Sydhavsøerne scorede det første mål, til 1-3.

Men flere gode redninger fra Neupart gav TSØ mulighed for at indhente til 5-5. Da Skive får en udvisning benytter TSØ chancen for at komme foran 7-5. Efter 15 minutter er TSØ fortsat foran 7-6.

Skive tager en timeout, og kommer med igen. I første omgang til 9-9 efter 20 minutter og 11-11 efter 25 minutter. Skive går frem i offensivt forsvar, der begynder af drille hjemmeholdet, og ved halvleg fører Skive 13-15.

Også i anden halvleg kommer Skive bedst ud fra omklædningsrummet. De scorer til 14-18 efter 32 minutter, alt i mens TSØ begynder at lave flere fejl i angrebet. Skive kommer endda foran 15-20.

Et par hurtige kontraer bringer TSØ tilbage, og hurtigt står der 18-20. Tekniske fejl hos TSØ giver Skive overtaget, og efter 40 minutter er stillingen 19-24. 5 minutter senere fører Skive 21-26, og de kommer endda på 22-28.

Men så følger en periode, der næsten bringer TSØ tilbage i kampen. 8 stærke TSØ-minutter giver 4 scoringer til TSØ og 0 til Skive. Der står 26-28, og intet er afgjort.

Men desværre følger flere skud på stolpen og på målmanden, og det giver et par hurtige scoringer til Skive. Forsvaret faldt sammen, og mod slutningen ligner det nærmest en målfest.

Kampen slutter med en sejr til topholdet, på 31-36.

Man of the Match blev Mikkel Kaagaard, kåret af Ole Lystrup Iversen fra Løve Apotek i Nykøbing, Nysted og Maribo. TSØ-topscorer blev Niklas Bjerre Petersen med 9. Mikkel Kaagaard scorer også 9 (heraf 5 på straffe) og Kasper Olsen med 4. 

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram