Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Sikker sejr over Otterup

Sikker sejr over Otterup

Team Sydhavsøerne sikrede en overbevisende sejr på 30-23 over Otterup, i lørdagens hjemmekamp, og holder dermed fast i tredjepladsen.

Det var fra starten af kampen en særdeles afvekslende halvleg - fejl i stimer medførte, at scoringerne kom i stimer. Som det så ofte er, var det holdet med de længst sammenhængende perioder perioder i forsvaret, der var i teten. Gennem 1. halvleg var dette TSØ. 

Vi havde forholdsvist let ved at tilspille os gode chancer mod Otterups 5:1 forsvar. Og var det ikke for en periode på halvandet minut, der blev tabt med 4 mål, primært på fejl og dårlige vurderinger, kunne Otterup have været sat af tidligere. 

Det var tydeligt, at TSØ havde stort fokus på at angribe Otterup med samme våben som de selv er kendt for - nemlig kontrafasen. Der blev løbet på det meste og det gav afkast i form af mange kontramål.

Fra midten af halvlegen tvang vi fynboerne til en scoringspause på næsten 12 min. Fremtvunget gennem formidabelt forsvarsarbejde i midtzonen og Neupart der tog sig af resten.

TSØ kunne gå til pausen foran 15-9

Anden halvleg forsatte med samme dagsorden. Stærkt defensivt spil hvor Otterup ikke vandt mange dueller og velorganiseret angrebsspil, hvor vi formåede at spille os til åbne chancer i de fleste angreb.

End ikke 7 mod 6, som Otterup så ofte har vundet kampe mod os med, kunne dirke TSØ defensiven op i dag og kampen var derfor reelt tidligt afgjort i anden halvleg. Meget belejligt eftersom nogle af de spillere, der har spillet og skal spille mange minutter i det hårde program, kunne få pause. 

Alt i alt en flot indsats og TSØ fik den ønskede revanche - kampen blev vundet 30-23.

Der er kamp igen allerede på tirsdag, når den coronaudsatte kamp mod HEI skal spilles. Kampen streames live på Facebook.

Man of the Match blev Nicklas Bjerre Petersen, kåret af Søren og John fra LF Stillads. Topscorer blev Mikkel Kaagaard med 7 (heraf 5 på straffe), efterfulgt af Nicklas Bjerre Petersen og Daniel Sørensen med hver 4.

 

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram