Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Sejsmål i sidste sekund

Sejsmål i sidste sekund

Der var spænding til sidste sekund, da Team Sydhavsøerne besejrede IK Skovbakken med 29-28. Vigtig sejr i en travl periode!

Det var en kamp hvor de to hold mere eller mindre fulgtes ad hele vejen gennem kampen. I første halvleg blev der brændt en del TSØ-muligheder, hvilket gjorde at der ikke blev rykket fra Skovbakken. Efter 11-11 med tre minutter tilbage af halvlegen, var det Skovbakken der gjorde det bedst, og ved halvleg førte de 12-14.

Der manglede attitude i første halvleg, men det kom så efter halvlegen hvor TSØ overtager grebet om kampen, og øger til 19-17, og senere 23-19 midt i 2. halvleg. Men kampen var slet ikke afgjort af den grund. Skovbakken kom stærkt igen og reducerer til 23-22, TSØ øger igen til 25-22, og da der manglede 4 minutter var kampen helt lige, 26-26. Igen blev der byttet mål, og nerverne var efterhånden lidt slidte.

Med 1 minut igen tog Skovbakken timeout. TSØ fører 28-27, men Skovbakken bryder ikke igennem forsvaret. Med 13 sekunder igen tager TSØ timeout, Skovbakken reducerer hurtigt til 28-28. Men der var tid til at sætte et sidste angreb op, og her scorer Nicklas Bjerre Petersen til slutfacit 29-28.

Man of the Match blev Kasper Olsen, kåret af Karsten Hovmand fra Steel Engineering. TSØ-topscorer blev Kasper Olsen med 9 scoringer, efterfulgt af Andreas Stryger med 7 og Mikkel Kaagaard med 5 (heraf 4 på straffe).

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram