Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Sejr over Stadion og videre i pokalen

Sejr over Stadion og videre i pokalen

Team Sydhavsøerne vandt sikker 21-31 over Stadion, og er nu klar til 1/8-finalerne i Santander Cup. En attraktiv modstander fra den bedre halvdel af ligaen venter i næste runde.

Stadion hang længe godt på, men til slut blev det en sikker 10-målssejr på 21-31.

Især i 1. halvleg var det tydeligt, at det var den første gældende kamp og at der var lidt nerver på. For mange tekniske fejl, brændte skud og for langsomt angrebsspil gjorde at pauseføringen “kun” var på 3 mål. Og de 3 mål var spist op efter 2 minutter af 2. halvleg. Herefter blev tempoet sat i vejret og bortset fra, da Stadion igen midtvejs i 2. halvleg bed fra sig og reducerede til 17-19, kunne Stadion ikke matche tempoet.

Der var flere gode præstationer i dag heriblandt igen Niels Dahl og Oliver Larsen i målet, men også Vukman tog ansvar ikke mindst i de perioder hvor Stadion hang på.

Nu venter en attraktiv modstander fra den bedre halvdel af ligaen. Denne kamp skal efter planen afvikles i uge 35. Nærmere info følger.

TSØ-topscorere blev Niels Dahl med 8, efterfulgt af Kristian Lund Vukman og Niclas Bjerre Petersen med 6 hver, og Daniel Sørensen med 4.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram