Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Partnerforum er udskudt til 2021

Partnerforum er udskudt til 2021

Årets Partnerforum udskydes til 2021 grundet COVID-19. Business LF og Team Sydhavsøerne er ærgerlige over situationen, men ser frem til at afholde Lolland-Falsters største netværkstræf til næste år.

De sidste 6 år har Business LF og Team Sydhavsøerne samarbejde om at afholde landsdelens største netværkstræf. D. 30. september skulle Maribo Hallerne have dannet ramme om en dag i erhvervslivets tegn med messe, konferencer, foredrag og netværk – men det har corona-situationen sat en effektiv stopper for. 

-Vi havde glædet os til invitere erhvervslivet indenfor til endnu et brag af et Partnerforum. Jeg vil gerne understrege, at vi udelukkende vælger at udskyde arrangementet på baggrund af corona-situationen. Team Sydhavsøerne er mere end klar til at fortsætte samarbejdet med Business LF og afholde arrangementet, når situationen tillader det, fortæller salgskoordinator i Team Sydhavsøerne Bjarne Schultz.  

Direktør i Business LF, Mikkel Wesselhoff, havde set frem til endnu et frugtbart samarbejde med håndboldklubben til gavn for det lokale erhvervsliv.  

-Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at vi er nødsaget til at udskyde endnu et af vores store arrangementer. Vi havde håbet på at gennemføre begivenheden, og vi har løbende vurderet situationen, påpeger han og fortsætter.

-De sidste 6 måneder har været udfordrende for store dele af erhvervslivet, så vi havde glædet os til at byde på god stemning, interessante indlæg og netværk på kryds og tværs. Når det er sagt, så vægter folkesundheden naturligvis højere. Vi har taget den rigtige beslutning, og så ser vi ellers fremad mod næste års Partnerforum, slutter Mikkel Wesselhoff.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram