Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Vi har revanche til gode og går efter sejren

Vi har revanche til gode og går efter sejren

Efter sejren over midtjyderne fra HCM i mandags, har cheftræner Ian Marko Fog store forventninger til lørdagens hjemmekamp mod Otterup HK.

Det var en dejlig måde at starte året på. Vi vandt over et meget stærkt mandskab fra HCM, som også har store ambitioner, og er en af de mange direkte konkurrenter til oprykningsspillet.

Det var en disciplineret indsats med en særdeles stærk defensiv og Neupart som en sikker sidste skanse. Det, som glæder mig mest, er alle de skadede spillere, som vi er ved at få tilbage. Det gør, at vi kan opretholde et højere træningsniveau, og at vi den vej fortsat kan udvikle os. Det er også en vigtig faktor i forhold til de mange kampe, vi har i januar. Jeg ser også en trup, der langsomt agerer som et sammensvejset hold, hvor spillerne komplimenterer hinanden på bedste vis. Der er dog stadig masser af forbedringspotentiale, som vi naturligvis arbejder stenhårdt på.

Otterup var et ubehageligt bekendtskab i første kamp, de ramte et højt niveau i vores udebane nederlag. De har en meget homogen trup med en virkelig stærk bredde. Gordon, som ligger fremme i deres velkendte 5:1, arbejder klogt, og bagved har de stor fysik på spillerne. De er godt sammenspillet og har vundet deres seneste tre kampe, sidst mod Ajax på udebane.

Vi glæder os igen til at optræde på hjemmebane, vi har revanche til gode og går efter sejren. Men den kommer ikke af sig selv, vi skal som minimum ramme samme niveau som mod HCM, og helst hele tiden lægge lag på vores spil. Første division er utrolig tæt mellem placeringerne 3 og 10. Der har været masser af udfordringer med skader og Corona. Derfor er det uhyre vigtigt, at vi kun fokuserer på én kamp ad gangen.

Tilskuerne vil igen blive savnet, men vi håber I følger med Live på Facebook - vi vil i hvert fald gøre alt for, I får en god oplevelse.

Godt Nytår.

- Ian Marko Fog, cheftræner.

Kampen spilles lørdag 9. januar kl. 16.00 i Maribo Hallerne. Du kan følge kampen live i Radio Sydhavsøerne og på Tophaandbold.dk.

Du kan også se den live på Team Sydhavsøernes Facebookside: www.facebook.com/tsho.dk/live/

Livestream på Facebook produceres af vores sølvpartner KonceptLab.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram