Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Vi skal sætte  os på kampen fra start til slut

Vi skal sætte os på kampen fra start til slut

TSØ møder SUS Nyborg i Maribo på lørdag - sportschef Morten Juul er meget fortrøstningsfuld, så længe TSØ kan præstere et forsvar lig det, de kæmpede med i Skive, og samtidig formå at sætte sig på kampen.

Efter en svingende præstation i Skive, der med lidt skarphed i de rette situationer snildt kunne have givet point, står vi nu overfor en modstander fra den anden ende af tabellen. Det ved vi efterhånden godt, ikke må blive en sovepude - vi skal være på 100%, hvis vi skal vinde.

Mod Skive var 6:0 forsvaret egentlig meget godt indstillet og vi fik de redninger, der var nødvendige. Det var offensiven, der ikke spillede op til vanlig standard. I sæsonen hidtil er det blevet til knap 30 mål pr. kamp, så med de 23 mål vi formåede at score i Skive, var det tydeligt, at der var noget galt. Der blev brændt alt for mange åbne chancer, ligesom der var spillere, der ikke spillede på vanligt niveau.

Kan vi under lørdagens kamp præstere forsvar på samme niveau som i Skive, er der god basis for at komme afsted i kontra og generelt få sat tempo på kampafviklingen. Flere af de tidligere kampe mod hold fra den lavere ende af tabellen er blevet afviklet på modstandernes præmisser, hvor en dagsorden fx har været at sætte tempoet ned og mindske angrebsfrekvensen. Lørdag skal vi sætte os på kampen, som det var tilfældet senest hjemme mod Tønder, og ikke give slip men køre på og forcere tempoet i samtlige 60 minutter.

Den omvendte kamp på Fyn var på ingen måde overkommelig. Det var længe med hjemmeholdet i teten og først i løbet af anden halvleg blev sejre sikret. Det er da også på hjemmebane, fynboerne er stærkest - her er det blandt andet blevet til sejr mod HC Midtjylland. På udebane har de derimod stadig deres første point til gode. Vi vil gøre vores ypperste for, at denne statistik forbliver uændret efter lørdag eftermiddag.

Kampen spilles kl. 14 for at gøre livestreaming muligt. Der må ikke streames, så længe der vises ligahåndbold på TV2. Vi håber rigtig mange vil se med og vi vil gøre vores til at gøre lørdag eftermiddag underholdende.

Rigtig god kamp!

- Morten Juul, sportschef.

Kampen spilles uden tilskuere lørdag 20. februar kl. 14.00 i Maribo Hallerne. Du kan følge kampen live i Radio Sydhavsøerne og på Tophaandbold.dk.

Du kan også se den live på Team Sydhavsøernes Facebookside: www.facebook.com/tsho.dk/live/

Livestream på Facebook produceres af vores sølvpartner KonceptLab.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram