Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Nye kræfter til Team Sydhavsøerne

Nye kræfter til Team Sydhavsøerne

Vi er på vej ind i en periode med rekordmange kampe på rekordkort tid! Med skader i bagkæden er det derfor kærkomment at kunne tilknytte en spiller, der forhåbentlig både kan byde ind med noget til holdet nu, og med sikkerhed kommer til det i fremtiden.

Nicholas Skytte tiltræder med øjeblikkelig virkning og er således klar til dagens opgør mod Nordsjælland Håndbold. Netop Nordsjælland har Skytte trænet med de seneste par sæsoner - sideløbende med, at han har spillet for TIK Taastrup. Her har han været en del af en meget talentfuld årgang 01, der spillede flere ungdoms-DM finaler og også lykkedes med at få én af guld.

Om tilknytningen udtaler sportschef Morten Juul

“Skytte er en 198 cm høj bagspiller med et godt skud og et godt blik for spillet. Han er ligeledes en god forsvarsspiller og kan dække flere positioner. Han er dog stadig ungdomsspiller, 2. års U-19, og der skal bygges en del på fysikken, for at han rigtig kommer til at kunne begå sig på højeste niveau. Det er er netop dette, vi gerne vil i Team Sydhavsøerne - tilknytte spillere vi kan være med til at forme og udvikle - ikke mindst fysisk under Baagøes ledelse. Det kræver dog hårdt arbejde at slå igennem på højeste niveau, men Skytte har tydeligvis fået en god håndboldopdragelse i Taastrup og der er masser af potentiale i ham.”

Om skiftet udtaler Skytte “Jeg har valgt at skifte til TSØ, da jeg ser det som en god mulighed for at kunne videreudvikle mig og bygge på mit spil. Derudover ser jeg TSØ som en ambitiøs klub, men nogle klare mål, hvilket jeg godt kan lide.”

Skytte tilknyttes i samarbejde med Lignum IT.

Vi glæder os til at tage imod Skytte i aftenens spændende genstart af turneringen mod Nordsjælland Håndbold.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram