Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Ny TSØ-sejr

Ny TSØ-sejr

TSØ skruede op for tempoet i anden halvleg, og vandt 32-24 over HEI Skæring. Det var tredje sejr i træk, og tredjepladsen blev dermed forsvaret.

Det var ikke helt til at se, at det var det samme TSØ-hold, der kæmpede stort og slog Otterup for bare tre dage siden - i hvert fald ikke fra kampens indledning. Defensiven, der over hele kampen stod stærkt mod Otterup, var ikke på niveau - alt for mange dueller, særligt på backs blev tabt og ofte kunne HEI nærmest spadsere igennem til afslutning.

HEI fik til gengæld vist, at de ikke ville lægge sig ned uden kamp - de formåede at score på deres fem første angreb uden de store problemer. 

Vores eget angrebsspil var uden tempo og for usammenhængende. Derudover blev der lagt en linje, der gav mange udvisninger, hvilket gjorde det svært at få skabt rytme i kampen.

Langsomt men sikkert fik vi dog greb om kampen, i takt med at forsvaret blev indstillet og Neupart fik fat. Havde det ikke været for, hvad der lignede koncentrationsbesvær og tekniske fejl, kunne vi formentlig have strammet grebet, men HEI hang på og førte 10-11 efter 25 minutter.

HEI føringen kunne let have været større til pausen. I undertal fandt Neupart dog nogle vigtige redninger - én på straffe og en helt oplagt chance. I stedet endte det med en pauseføring til TSØ på 14-13 via scoringer fra Olsen og Alexander.

Fra starten af anden halvleg blev der spillet i et helt andet tempo i angrebet. Desværre var frekvensen af tekniske fejl omtrent den samme, ligesom forsvaret stadig ikke var stabilt. Det var til gengæld niveauet hos Neupart, der i den grad trak gardinet ned.

HEI forsøgte sig i forsvaret med et initiativ i form offensivt 3:2:1 forsvar, hvilket kortvarigt gav udfordringer. Men en indskiftning af Lukas gav det nødvendige tempo og igen åbne chancer. I den anden ende kom Skytte ind og agerede sammen med Bomholt en solid midterblok den sidste del af kampen.

HEI havde ikke meget at skifte ud med og løb tør for kræfter midtvejs i anden halvleg. 21-20 blev til 26-21 med 10 minutter igen. Og modsat i HCM-kampen for otte dage siden, blev føringen denne gang udbygget i slutfasen til slutresultatet 32-24.

Tredje sejr på stribe i 2021 - en sejr der i øvrigt gav debut til U-19 spilleren Oskar Haare, der kvitterede med en scoring.

Nu står den på forberedelse frem mod en særdeles vigtig topkamp på lørdag i Herning mod HCM, der formentlig ønsker revanche.

Man of the Match blev Andreas Stryger, kåret af Søren Sloth Jensen fra Bar2. Andreas spillede en stor angrebskamp, og blev desuden topscorer med 6 scoringer.

I øvrigt kom hele 12 TSØ-spillere på tavlen.

 

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram