Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Ny højre back skifter omgående til TSØ

Ny højre back skifter omgående til TSØ

Frederik Sørensen havde egentlig indgået en aftale fra sommer, men er allerede tiltrådt aftalen.

Team Sydhavsøerne havde egentlig indgået en aftale med Frederik Sørensen fra sommer, men grundet Alexanders ærgerlige skade i Ajax før jul, er startdatoen nu sat til d. 1/1-2020 og Frederik er med i træningen i dag d. 3. januar. Omfanget af Alexanders skade en endnu ukendt, han bliver først undersøgt og scannet i næste uge – vi håber det bedste men frygter det værste...

Den nu tidligere FIF-spiller, Frederik Sørensen, er oprindelige jyde, og har spillet i Aars HK og Team Vesthimmerland og har med selvsamme mandskab besejret TSØ i ”Rævens hule”.

Frederik er en stor, knap 2 meter høj, fysisk stærk venstrehåndet bagspiller med stort potentiale. De der overværede vores kamp mod FIF i december, har givetvis lagt mærke til ham, da vi havde svært ved at styre ham i kampens indledning, hvor han inden der var gået et kvarter, havde lavet 5 mål.

Sportschef Morten Juul fortæller om den nye spiller:

”Vi har fulgt Frederik i noget tid og har været imponeret over hans fysik, hans forsvarsspil og det tryk han lægger i angrebet.  Han har leveret på et højt niveau i FIF, dog til tider lidt for svingende, med et højt topniveau, men til tider også for ydmygt og anonymt. Jeg ser et stort potentiale i ham, men tror også, at han har brug for at tage et step op og blive udfordret mere til træning og få sat den fysiske træning i system. Jeg tror på, at det er en spiller vi kan løfte i vores setup - én vi kan forvente os meget af på den lange bane.”

Frederik Sørensen var ikke i tvivl:

”Da jeg første gang snakkede med Morten Juul, var jeg ikke i tvivl om, at jeg gerne ville skifte til TSØ. TSØ har et virkelig godt og professionelt setup, hvor jeg ser store muligheder for at udvikle mig. Jeg er især betaget af det fysiske setup i klubben og den øgede træningsmængde, som gør, at jeg kan udvikle mig yderligere. Da Morten så spurgte mig her i julen, om jeg havde en interesse i at starte nu, kunne jeg ikke sige nej. Jeg ved, der kan være udfordringer i at skulle spille sig ind på et nyt hold midt i en sæson, men det er også udfordringer, som jeg ser frem til at arbejde med. Jeg har, siden jeg blev senior, haft et personligt mål i at spille håndbold i en etableret 1. divisionsklub og gerne højere, hvilket også er en af grundene til, jeg takkede ja til TSØ.”

Team Sydhavsøerne har lavet en kontrakt på 3 ½ år med 23-årige Frederik Sørensen og han kan altså opleves i første turneringskamp i det nye årti - hjemme mod Odder d. 12/1. Køb billetter her

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram