Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Ny TSØ-cheftræner: Jakob Green

Ny TSØ-cheftræner: Jakob Green

Den nye cheftræner i Team Sydhavsøerne hedder fra den kommende sæson Jakob Green. Et kendt navn i håndboldkredse, men også i Team Sydhavsøerne.

Selvom klubben har udviklet sig, siden Green i 2017/18 stoppede som spiller i TSØ, vil meget alligevel være som dengang – og det er en fordel. Der er et fundament at bygge videre på – noget Green også besidder fra sine mange år som spiller på højeste niveau. Han er selv blevet trænet af nogle af denne tids mest succesfulde trænere og kommer til at opbygge sin egen mosaik af de bedste egenskaber fra disse.

Green er helt grøn som træner, men indeholder alle de egenskaber, der er vigtige. Det er således ”blot” et spørgsmål om at få sat disse i spil på den rigtige måde i TSØ´s setup. Han får gode folk omkring sig i form af holdleder Peer Jensen, assistent Nick Szwiec, fysiske trænere og fysioterapeuter Jacob Baagøe og Mikael Hansen. Disse er mere end klar til at supportere Green og give ham den bedste start på trænerkarrieren.

Det samme er spillerne, hvoraf flere går fra at have være holdkammerat med, til nu at blive trænet af, Green. De vil blive stillet i udsigt, at der skal tages endnu mere ansvar og styring – noget de glæder sig til. 

Sportschef Morten fortæller:

”Det vi håber, Green især kan bibringe truppen, er glæden til spillet og sammenhold på og udenfor banen. Derudover ser vi frem til at Green vil implementere, sit syn på hvordan håndbold skal spilles. Dem, der husker ham, vil nok fremhæve tempofyldt og intelligent angrebsspil og agerende og offensivt forsvarsspil. Det er en spilfilosofi, der er seværdig og underholdende. Der bliver forhåbentlig noget at se frem til, når publikum igen må komme til håndbold.”.

Jakob Green udtaler:

”Jeg har takket ja til denne spændende udfordring, fordi det er en udfordring, som jeg ikke kan sige nej til. Det er en virkelig spændende trup, som er samlet hernede, og jeg er sikker på, at jeg sammen med resten at trænerteamet kan være med til at præge holdet i en positiv retning. Jeg glæder mig til at komme tilbage og mærke den massive passion, der er i Maribo Hallen.

Lige så meget som Green glæder sig til udfordringen, glæder vi os i TSØ til at følge Green og drengene sammen med supportere, tilskuere og partnere, når den nye sæson går i gang efter sommerferien.

Jakob Green spillede i TSØ i årene 2015-2017, men perioden blev desværre præget af en grim skade på den ene akillessene. Inden da havde han spillet for bl.a. Team Tvis Holstebro, AG København og GOG. Han har været med til at vinde danmarksmesterskab tre gange, og er desuden noteret for 13 A-landskampe.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram