Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Niels Dahl skadet

Niels Dahl skadet

Topscoreren for Team Sydhavsøerne, Niels Dahl, har pådraget en alvorlig fingerskade og forventes ude resten af året.

Skaden opstod i indledningen af kampen mod Grindsted i søndags.

”Jeg kan ikke helt huske situationen, men jeg tror, at min lillefinger sad fast i trøjen på modstanderens stregspiller, og så får den bare et vrid.”

Diagnosen var desværre som frygtet efter kampen; dropfinger. Dvs. at senen i fingeren, som skal kunne strække den, var revet over. Det er desværre en skade, hvor man ikke kan gøre andet end at vente.

”Jeg skal have skinne på lillefingeren de næste 6 uger, og så må der derefter vurderes, hvorvidt fingeren er klar igen. Så lige nu er udsigten 6-8 ugers pause, og det betyder, hvis jeg er heldig, at jeg er klar til januar. Det er selvfølgelig superærgerligt, og umiddelbart var det fuldstændig elendig timing. Vi have udsigt til en rigtig presset periode nu med mange svære kampe på kort tid.

For mit vedkomne er det dermed held i uheld, at turneringen er sat på standby. Nu må jeg bare bruge de næste 6-8 uger på at få styrketrænet en masse og vedligeholde min form med hjælp fra vores fysiske træner Jacob Baagøe, så jeg er 100% klar, når jeg kommer tilbage.”

Cheftræner Ian Marko Fog udtaler:

”Efter to korsbåndsskader til Vukmand og Alexander, er det forbandet ærgerligt, at vi igen mister en stor profil på holdet. Det er sort uheld, og ikke noget vi eller den fysiske stab kan gardere sig imod. Dahl har fået en fremragende start hos os. Efter manglende spilletid i ligaen, har han hurtigere end ventet slået stærkt igennem.”

”Det har været en ekstrem svær start her i TSØ. Skaderne på etablerede spillere, coronaen der har flyttet kampe, der bestemt ikke har været til vores fordel, og en ny spillestil der skal implementeres. Men det er også det, vi elsker ved vores sport; uforudsigeligheden. Nu er der pause, og vi kommer til at gøre alt for holdet står så stærkt som muligt, når vi vender tilbage. Jeg forventer på trods af skader stadig et hold, der har kvalitet nok til at spille med i toppen.”

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram