Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Niels Dahl på besøg hos Løve Apoteket

Niels Dahl på besøg hos Løve Apoteket

Ole og Løve Apoteket er blevet spillersponsor for Niels Dahl op til denne sæson, og derfor var det nærliggende, at han tidligere på sæsonen, under andre restriktioner, aflagde et besøg i det nye flotte apotek i Maribo.

Udover en hulens masse håndboldsnak stod den på en coronavenlig rundvisning i de dejligt rolige omgivelser samt en indføring i Oles forretningsstrategi. Ole, som altid er gæstfri og omgængelig, var et godt match med Niels´ rolige sønderjyske væsen, der står i skarp kontrast til hans fremtrædende fysik – og på den måde er sponsoratet godt ramt.

”Det handler om at gøre en forskel og give noget igen. Derfor har vi hos Løve Apoteket valgt at forøge vores partneraftale til GULD for 3 år🦁 vi er desuden stolte af at være blevet spillersponsor for Niels, som en hyldest til mangfoldigheden og det åbenlyse talent. Og ja, jeg tror på ligaen inden jeg er fyldt 50.”

Ole er en driftig og hjælpsom mand og giver ofte en hånd med som frivillig ved hjemmekampe, ligesom han både sidder i en af moderklubbernes bestyrelser, HMH, hvor han også træner et børnehold.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram