Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Neupart forlænger til 2023

Neupart forlænger til 2023

Målmand Nicolai Neupart har valgt at forlænge sin aftale, så han nu er på kontrakt i Team Sydhavsøerne indtil 2023.

Den høje og karismatiske keeper havde et år tilbage af sin nuværende aftale, men denne er altså forlænget med to år.

Sportschef Morten Juul lægger vægt på vigtigheden af forlængelsen:
- Det var af høj prioritet for os at få en længevarende kontrakt på Neupart. Vi så prøver på Neuparts niveau sidste halvdel af den seneste sæson, hvor han i kraft af Frejlevs skade stod tæt på fuld tid og var en væsentlig årsag til, at vi formåede at spille os i top 3. Der er stadig et stykke vej til et stabilt højt niveau, men han arbejder stenhårdt - både med Baagøe (fysisk træner) uden for banen og med Nørklit (målmandstræer) og trænerne på banen. Derfor er det kun et spørgsmål om tid, før vi ser det høje niveau kontinuerligt.

På spørgsmålet hvorfor Neupart har valgt at forlænge svarer han:
- Jeg følte det naturligt at forlænge min kontrakt med Team Sydhavsøerne, da jeg trives i klubben og jeg forsat ser store muligheder for både at fortsætte min egen udvikling samt opnå klubbens mål. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at mine ambitioner er at få Team Sydhavsøerne op i ligaen, og med forlængelsen ser jeg rigtig gode muligheder for at få det realiseret.

Vi glæder os til et langt samarbejde og satser på at Neupart allerede i morgen søndag, vælger at diske op med mange og flotte redninger, når vi får besøg af Skovbakken.
#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram