Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Så tæt på...

Så tæt på...

Efter en meget lige kamp, blev det til et 29-30 nederlag til Nordsjælland. Fog havde lovet fight til det sidste og det leverede drengene.

Det var i sandhed en lige kamp - måltavlen viste således på intet tidspunkt en føring på mere end et enkelt mål til holdene gennem første halvleg. 30 minutter der meget symptomatisk endte uafgjort 15-15.

Det var en kamp, der startede i et højt tempo og to defensiver, der havde svært ved at få fat. For TSØ startede Frederik Sørensen stærkt og Nordsjælland havde svært ved at matche ham fysisk. Derfor var det ekstra bittert, at han allerede efter knap 10 minutter måtte udgå med det, der lignede en lyskeskade.

Dermed var der blot tre bagsspillere tilbage i den resterende del af kampen, idet Fog ikke vurderer at nytilkomne Skytte var klar til at spille. Men de tre; Lukas, Olsen og Stryger spillede alle tre en uhyre disciplineret kamp. Mod alle odds tog TSØ teten fra anden halvleg og havde flere gange chancen for at øge føringen til tre mål.  Men som halvlegen skred frem begyndte kræfterne at løbe op. Nordsjælland gik rimelig tidligt i 7 mod 6 i offensiven og i 5:1 i defensiven. Begge dele taktiske træk det tog os lidt tid at omstille os på. Nordsjælland vandt således den midterste del af anden halvleg med fem mål og med de ressourcer TSØ havde brugt og tilbage syntes kampen tabt.

Men Kasper Olsen ville det anderledes. Han leverede i slutfasen - tog et stort ansvar med både scoringer og assists. Ligesom Nordsjælland i angrebet for første gang i 7 mod 6 spillet fejlede. 

Desværre manglede TSØ kynisme og koldblodighed, da det hele skulle afgøres. To gange blev der misset på frit mål - begge gange for udligning. Og da Stryger skulle eksekvere sidste straffe havde vi scoret 7 på 7, men desværre blev det 8. ikke omsat til scoring.

Dermed forblev det lige ved og næsten i en kamp, hvor alle var enige om, at Team Sydhavsøerne have fortjent point. Stor ros til alle i teamet for at forvalte ressourcerne optimalt. En indsats der lover godt for et umanerlig hårdt program, der venter.

Kasper Olsen blev kåret som Man of the Match af Depot Lollandfalster.

Topscorere for TSØ blev Kaagaard, Stryger og Olsen - alle med seks scoringer.

 

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram