Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Nederlag til Ajax

Nederlag til Ajax

Team Sydhavsøerne tabte, hvad der må betragtes som 4-points kampen, mod Ajax København.

Team Sydhavsøerne leverede rodet, tempoløst og famlende angrebsspil fra starten af kampen - med afventende nølkendelser til følge. Det udmøntede sig i afslutninger uden kvalitet, der ikke voldte Andreas Ejlersen de store problemer.

I den anden ende blev vi udfordret af Ajax´hårde tryk i anden fase, hvor især Rasmus Graffe var en konstant trussel med gode gennembrud udvendigt og hurtige løbeskud.

Det virkede dog også som om, at Ajax spillede i et for højt tempo - i hvert fald sneg der sig en nogle fejl og vi hang på.

En indskiftning af Kasper Olsen samt en udvisning til AJAX minutter, gav TSØ rygstødet til at komme ordentligt ind i kampen. Der kom tempo i angrebsspillet, vi vandt dueller og skudene blev sendt i mål. I tillæg til dette, kom der bedre styr på forsvaret, hvilket gav yderligere gevinst i form af tre kontramål indenfor kort tid. 

Ved 9-11 til TSØ tog Ajax timeout. Herfter var der Ajax der tog taktstokken igen og særligt samarbejdet mellem Graffe og Hakan gjorde ondt på os.

De sidste godt 10 minutter af første halvleg spillede TSØ 7 mod 6. Her boltrede  særligt Lukas sig. Selvom han kom sent på banen, havde han allerede lavet fire mål ved pausen.

TSØ kom blæsende ud til anden halvleg og scorede halvegens tre første mål, inden Ajax kom på tavlen. Kaagaard brændte desværre et straffe - efterfulgt af en udvisning til Bomholt og Ajax kunne hænge på.

Vi havde fortsat ikke problemer med at score, men det havde vi til gengæld med at holde Ajax fra også at gøre det. Det fik Fog til at tage en timeout efter 43 minutter - i håbet om at få sat en prop i forsvaret. Det skete ikke umiddelbart. Ajax slap igennem på yderside af backs gang på gang. Begge hold afviklede stort set alle angeb med mål til følge. 

Det blev i stedet Ajax, der først fik sat en prop i forsvaret - pludselig kunne vi ikke score, selvom chancerne var til det og dermed fik bragt sig i front 25-24. Fog brændte sin sidste timeout af. Men det blev til en scoringpause på næsten 10 minutter, vi fik aldrig lukket af for særligt Rasmus Graffe og kampen endte dermed med et nederlag på 28-31.

 

 

 

 

 

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram