Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Nederlag til Ajax i kaotisk uge

Nederlag til Ajax i kaotisk uge

Efter en underlig uge, blev det til et nederlag på 28-31 til Ajax.

Efter hele holdet var testet negative (minus en som følge af et positivt tilfælde) kunne Team Sydhavsøerne heldigvis stille op til kamp mod AJAX.

Fra kampens indledning var det ikke umiddelbart til at se, at drengene ikke havde trænet. Foran en veloplagt Oliver Larsen i målet, blev der gået godt til den i forsvaret og vi fik afslutningerne omtrent, hvor vi ønskede dem.

Men ved stillingen 5-4 til TSØ efter 10 minutter, begyndte brændte afslutninger og tekniske fejl at præge vores angrebsspil, og herfra var AJAX i teten i en lang periode. En periode hvor vi kun fik den i AJAX-målet en enkelt gang og AJAX samtidig fik scoret en håndfuld mål, heraf flere på kontra. Herudover havde vi store problemer med at holde AJAX' stærke stregspiller Hakan Sahin.

Angrebsspillet forblev uden rytme og snert og havde det ikke været for Oliver i målet, kunne vi have kommet længere bagud. I stedet fik vi fightet os til nogle straffer og scoringer under afventende nølkendelse og kampen forblev tæt. 11-14 var stillingen ved pausen.

Som det har været kendetegnende i flere vores hidtidige kampen, kom vores modstander bedst ud til 2. halvleg, og allerede efter 5 minutter måtte Fog ty til timeout ved stillingen 12-17 Som det også er set nogle gange efterhånden, blev der i forlængelse heraf, dikteret 7 mod 6 spil i angrebet. Det gav omgående den ønskede effekt – vi kom væsentlig lettere til chancer ligesom det fik en afsmittende effekt på forsvarsspillet, der fik erobret nogle bolde. Vi fik hurtigt reduceret stillingen til 17-19.

Herfra overtog AJAX desværre igen teten. Vi fortsatte med at tilspille os gode chancer, men brændte desværre for meget. Det gjorde AJAX ikke længere. Oliver Roepstorff tog ansvar med tre scoringer i træk. Begge hold fik herefter en udvisning på skift - AJAX forvaltede overtalsspillet bedst og bragte sig foran med fem mål igen.

Fog brugte den sidste timeout med 10 minutter tilbage på uret. Denne gang ikke med de store taktiske ændringer, men igen havde den korte pause effekt. Neupart der havde overtaget i målet, bød ind med fine redninger og Niels Dahl agerede enmandshær i angrebet.

Desværre var det igen en stakket frist, da de brændte chancer og tekniske fejl tog over.

Mod slutningen nåede vi aldrig rigtig tæt på, og AJAX kunne fuldt fortjent føje endnu en sejr til deres flotte sæsonstart.

Man of the Match blev Niels Kabuya Dahl, kåret af Birgitte fra Ledam. Niels blev desuden topscorer med 8 scoringer.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram