Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Nederlag til Otterup

Nederlag til Otterup

Der blev dermed ingen revanche, Otterup vandt helt fortjent kampen med 33-28

Det var en flok hævntørstige TSØ spillere, der gik på banen og ville tage revanche for sidste års 13-måls nederlag i Otterup Idrætscenter. Det var dog ikke umiddelbart til at se i kampens indledende fase!

Otterup startede i 5:1 hvilket efterlod initiativet til vores backs. Det foregik i starten uden skarphed. Derudover var der for mange brændte chancer og dårlige afleveringer. Otterup spillede som Vendsyssel med ro og omtanke, med mange afventende nølkendelser til følge og som i premierekampen, blev vi igen for passive i denne fase. Det var derfor Otterup der spille- og scoringmæssigt lagde bedst fra land og var foran med 5-3 efter 12 minutter.

Det var i det hele taget ikke nogen køn halvleg. Det var et par dommere, der lagde en hård linje - rigtig mange stop i spillet og udvisninger. 

Halvvejs i 1. halvleg skete et skift i momentum, hvor vi begynder at spille mere direkte mod mål og fremfor alt score på vores chancer. Defensivt begyndte Neupart at tage fra og de 2 hold fulgtes ad til pausestillingen 12-12

Vi kom desværre endnu dårligere ud til 2. halvleg, hvor Otterup på ingen tid bragte sig foran med 4 og Fog måtte bruge en timeout efter bare 5 minutter.  TSØ gik herefter i 7 mod 6 og der blev tempomæssigt sat gang kampen. Kortere angreb og flere afslutninger.  Desværre spillede vi stadig med al for høj fejlprocent i begge ender - vi havde alle chancer for komme helt med i kampen. Men hver gang vi så ud til at have kontakt, trak Otterup fra igen. Vores defensiv, der i de første 30 minutter virkede solid, blev i 2. halvleg fuldstændig gennemhullet af Otterup, der fik lov at score hele 21 gange.

Der blev dermed ingen revanche, Otterup vandt helt fortjent kampen med 33-28

Dermed blev det til det andet nederlag på udenbane i denne sæson - ikke den start vi havde håbet på. Teamet må tilbage i træningslokalet, gå ekstra hårdt til den og være klar når modstanderen d. 27/9 hedder HC Midtjylland.

 

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram