Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Nederlag i tæt kamp mod HC Midtjylland

Nederlag i tæt kamp mod HC Midtjylland

Team Sydhavsøerne tabte lørdag 31-29 på udebane mod HC Midtjylland, på trods af en tremåls-føring med 6 minutter tilbage.

Team Sydhavsøerne begyndte kampen bedst, og kom foran 1-3, 4-6 og 5-7, men midt i 1. halvleg scorede HCM 3 gange i træk, til 8-7. Der blev udvekslet mål til 10-10, men så scorede HCM igen 3 gange i træk, til 13-10. Her havde HC midtjylland bedst fat i kampen, mens TSØ havde problemer i både forsvar og angreb.

Mod slutningen af halvlegen skiftes Oliver Larsen ind i målet, og TSØ går over til at spille 7 mod 6. Det skulle vise sig at fungere rigtig godt (bortset fra i slutningen, men det vender vi tilbage til).

Halvlegsstillingen var 14-12.

I anden halvleg fortsatte TSØ med 7 mod 6, og kom på 16-15 efter 35 minutter, og efter 40 minutter var det udlignet til 18-18. Bland andet fordi Oliver Larsen tager nogle gode redninger.

Kampen er helt lige lige igen, og de to hold følges til 24-24. Tre hurtige scoringer, denne gang fra TSØ, gav en TSØ-føring på 24-27 med 6 minutter igen. Det så godt ud.

Men et par dårlige afslutninger gav HCM mulighed for at score i et tomt mål, og på ingen tid var der reduceret til 27-27. Taktikken med at spille 7 mod 6, som bragte TSØ tilbage i kampen, gav nu bagslag. I de sidste minutter var det HC Midtjylland der havde mest succes med at få bolden i nettet, og kampen slutter 31-29.

HC Midtjylland haler derfor ind på Team Sydhavsøerne. Det kan dog siges, at skulle det ende med pointlighed mellem de to hold, har TSØ fordel pga. en bedre målscore i holdenes indbyrdes opgør.

TSØ-topscorer blev Kasper Olsen med 7, efterfulgt af Niels Dahl med 6 scoringer.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram