Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Nederlag i Jylland

Nederlag i Jylland

Team Sydhavsøerne havde perioder med flot spil, men også perioder med mange tekniske fejl. Det var dem der førte til et 33-31 nederlag til HEI, Skæring.

Det var en kamp hvor Team Sydhavsøerne måtte lede efter løsningerne. 

I første halvleg fulgtes de to hold til 8-8, hvor efter TSØ trak fra til 9-12. Midt i halvlegen var der comeback til Kristian Lund Vukman, der spillede den fremskudte position i 5-1 forsvaret.

Men HEI kom tilbage, og fik reduceret til 12-12, og da halvlegsfløjten lød, stod der 15-15 på tavlen.

I anden halvleg blev Nicolai Neupart skiftet ind i målet, og det fik stor betydning for de efterfølgende minutter. Han havde flere gode redninger, blandt andet en flot dobbeltredning - og så kom Team Sydhavsøerne foran. Der stod faktisk 16-21 efter 38 minutter, hvilket fremtvang en HEI-timeout.

Femmålsføringen slog ikke hjemmeholdet ud, de arbejdede sig stille og roligt tilbage til 20-22, i en periode hvor en udvisning ødelagde TSØ's rytme. Der stod 22-24 efter 45 minutter og 25-27 efter 50 minutter.

En timeout fra TSØ var lige hvad HEI åbenbart havde brug for, for de fik det optimale ud af de efterfølgende minutter. HEI får reduceret til 27-27 i en periode hvor TSØ laver ALT for mange tekniske fejl. 

HEI kommer foran. Niels Dahl brænder, men får scoret på de næste to angreb. Oliver Larsen har en redning, og scorer til 31-30 med lidt over to minutter igen. På dette tidspunkt er kampen reelt ikke afgjort.

Men det er HEI, Skæring der har overtaget, og de afmonterer effektivt Team Sydhavsøernes chance for comeback. Kampen slutter 33-31.

TSØ-topscorer blev Nicklas Bjerre Petersen med 7 scoringer, efterfulgt af Alexander Nielsen med 6 og Kasper Olsen med 5.

 

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram