Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Nederlag efter flot halvleg

Nederlag efter flot halvleg

1/8-finalen blev nok engang endestationen for Team Sydhavsøerne i dette års udgave af Santander Cuppen.

Allerede i kampens andet angreb fandt en afgørende hændelse sted, da Vukman brutalt tackles efter hurtigt opgiverkast og vrider rundt i knæet. En skade der holdt TSØ-profilen ude af resten af kampen. Skadens omfang er endnu ukendt. Forseelsen blev iøvrigt kun takseret til en 2-minutters udvisning.

Niveauforskellen mellem de to hold var fra start til at få øje på og særligt Skanderborgs defensiv, der spillede med en fysik vores drenge, ikke er vant til, voldte os store problemer. Således skulle der gå 22 minutter, før vi scorede mål nummer fire. Heldigvis havde vi indledningsvis rimelig godt fat og Oliver, der startede på mål, havde et par gode redninger.  En TSØ timeout, ved stillingen 3-5 satte dog også gang i offensiven hos Skanderborg, og det blev til næsten 10 minutter uden TSØ-mål og stillingen var nu 3-10. Herefter begyndte 7 mod 6 spillet hos TSØ at give de nødvendige åbninger der også blev omsat og vi reddede os til pausen bagud med 7 mål.

Anden halvleg blev helt anderledes tæt og intens og heldigvis for TSØ, med os i teten. Dette primært takket være et aggresivt forsvar og en forrygende Neupart i målet. I den anden ende fik Niels Dahl gang i skuddene og lige pludselig var det spændende. Skanderborg scorede kun tre gange i  de første 20 minutter og ved stillingen 17-18 tog Skanderborg timeout. På trods af at der kun var de tilladte 400 tilskuere, så var der rigtig godt gang i hallen og overraskelsen lurede.

Men Skanderborg ændrede nu også til 7 mod 6, og det havde hjemmeholdet svært ved at dæmme op for. For at følge med skulle der stort set scores i hvert angreb, dertil begik TSØ desværre for mange fejl og brændte for mange skud.

Drengene kæmpede til det sidste, men kampen endte på 22-25 - en slutstilling ingen havde været utilfredse med før kampen. Som kampen, og især anden halvleg forløb, var der dog mulighed for mere.

Alt i alt en flot optakt til næste uges premiere på turnering, hvor turen går til Hjørring og første kamp mod Elitesport Vendsyssel.

Man of the Match blev Nicolai Neupart, der spillede anden halvleg og der havde en del redninger, kåret af Ole Lystrup Iversen fra Løve Apotek.

TSØ-topscorer blev Niels Kabuya Dahl med 8, efterfulgt af Kasper Olsen og Frederik Sørensen med hver 3.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram