Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Som nat og dag i sejr over Grindsted

Som nat og dag i sejr over Grindsted

Efter en skidt start på kampen kom arbejdshandskerne på, og med flere gode præstationer blev det til en 29-26 sejr over Grindsted.

Det var fra start af kampen ikke umiddelbart til at se, at Team Sydhavsøerne have noget at revanchere. Der blev spillet sidelæns og uden fart i angrebet og nærmest ingen vandt en duel eller skabte plads til medspillere.

Forsvaret der startede i en 5:1 formation hang bagefter og tacklingerne og redningerne udeblev. Efter 12 minutter havde vi bare scoret to gange og var bagud 2-7.

Fog måtte tage timeout og igen sadle om til 7 mod 6 for at skabe overtal og spil mod målet i angrebet. Der kom gang i målscoringen, men forsvaret hang stadigvæk bagefter og efter 15 minutter havde Grindsted på det nærmeste scoret i hvert angreb – så er det svært at vinde håndboldkampe.

Derfor måtte der bruges endnu en timeout i første halvleg – efter 20 minutter, hvor vi var kommet bagud 7-13. Herefter begyndte der at ske noget – Kasper Olsen stemplede ind med to mål fra distancen samtidig med, at Oliver Larsen leverede et par fine redninger. Vi fik således kæmpet os tættere på et godt spillende Grindsted-hold og var ved pausen ”kun” bagud med tre mål, 12-15

Anden halvleg startede som vi burde have startet kampen, men bedre sent end aldrig. Spillerne angreb hver en åbning med fuld kraft og vi have ingen problemer med at lave mål. Defensiven stod tættere sammen og var betydelig mere aggressive, hvilket betød, at det nu var Grindsted, der spillede lange angreb med afventede nølkendelser til følge. For ofte fik de dog alligevel enten fra 10 meter eller spids vinkel sneget den i mål.

Allerede efter fire minutter af anden halvleg var der dog udlignet og efter 43 minutter bragte en velspillende Stryger TSØ foran for første gang i kampen, 21-20.

En Grindsted-timeout gav efterfølgende to Grindstedscoringer i træk og føring igen, men det var også sidste gang i kampen.De næste fem scoringer stod der TSØ på og så burde den kamp være afgjort. Men nej, fire scoringer i træk til Grindsted bragte stillingen tilbage til uafgjort og publikum blev vidne til en gyserafslutning.

Heldigvis tog to af de rutinerede ansvar til slut. Stryger og Olsen afgjorde med to mål kampen inden Niels Dahl slog det sidste søm i kisten.

Efter en dårlig start, fik holdet kæmpet sig forbilledligt tilbage i en kamp der syntes tæt på tabt allerede i første halvleg. Der var flere gode præstationer, som nævnt Stryger og Olsen, men også Bomholt fightede stort i defensiven og scorede på sine chancer. Det samme gjorde Daniel Sørensen, hvorfor det også var helt fortjent han blev kåret til Man of the Match af SVS Værktøj.

Topscorere blev Andreas Stryger og Kasper Olsen med hver 6, efterfulgt af Daniel Sørensen med 4.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram