Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Kasper Olsen skifter til TSØ

Kasper Olsen skifter til TSØ

Team Sydhavsøerne henter den erfarne ligaspiller Kasper Olsen i SønderJyske på en treårig aftale.

Det er en rutineret venstre back, som Team Sydhavsøerne har skrevet kontrakt med. Kasper Olsen har spillet adskillige sæsoner i den danske liga, for klubber som Bjerringbro-Silkeborg, Aarhus og FC Håndbold, ligesom han også har en fortid i svenske HK Malmö.

Kasper Olsen glæder sig til at blive en del af en stærk trup

Kasper Olsen er 30 år, og har skrevet en treårig aftale med Team Sydhavsøerne: "Jeg synes, at Team Sydhavsøerne har fået sammensat en spændende og stærk trup. Samtidig får klubben en dygtig og spændende træner i Ian Marco Fog", fortæller Kasper der ønsker at spille TSØ op i håndboldligaen.

Kasper Olsen har ikke fået det optimale ud af tiden hos SønderJyskE, efter skiftet fra BSV i 2018: "Man skal gøre sig fortjent til at få spilletid, men jeg håber, at jeg i Team Sydhavsøerne kan komme tilbage på rette spor", siger Kasper Olsen.

Sportschefen får mere jernfysik på holdet

"Det er en spiller med en jernfysik, som vi får. Jeg vurderer, at han har kompetencerne til at overmatche de fleste forsvarsspillere i 1. division", siger sportschef Morten Juul, som også håber, at Kasper er sulten: "Kasper har siddet alt for meget på bænken i de seneste fire år".

Morten Juul har nu samlet den ønskede trup på 17 spillere.

Kasper Olsen har forældre i Skovlunde, og flytter derfor til København. Han glæder sig til at møde publikum: "Jeg har hørt meget om Team Sydhavsøernes opbakning til hjemmekampene. Den glæder jeg mig til at opleve."

Velkommen til Kasper, der på billedet ses med en af sine kommende sponsorer, Jim fra Pejsemontøren.

_____________________________________________________

Herunder ses en målkavalkade fra Kasper Olsens tid i BSV (2016):

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram