Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Jacob Baagøe fortsætter som fysisk træner

Jacob Baagøe fortsætter som fysisk træner

PerformanceLab og Jacob Baagøe fortsætter og intensiverer indsatsen i Team Sydhavsøerne.

PerformanceLab og Jacob Baagøe fortsætter og intensiverer indsatsen i Team Sydhavsøerne.

Team Sydhavsøerne og Jacob Baagøe er blevet enige om en 3-årig forlængelse af samarbejdet omkring 1. holdet, ungdommen og TSØ-akademi.

Sportschef Morten Juul er begejstret for aftalen:

- Udviklingsplanerne på det individuelle og det kollektive plan er langsigtede og derfor er vi meget tilfredse med, at det er lykkedes at indgå så lang en samarbejdsaftale med så professionel en partner. Der er ikke mange klubber, der på vores eller over vores niveau, har et så professionelt set up, hvad angår den fysiske træning – både på det forebyggende og præstationsoptimerende plan.

- Der ligger mange muligheder i samarbejdet Ian Marko Fog og Baagøe imellem, idet Fog vægter fysikken højt og kommer til at arbejde tæt sammen med den fysiske stab omkring en optimering og forløsning af det store fysiske potentiale, der ligger i den nuværende trup

Jacob Baagøe er meget ambitiøs i forhold til arbejdet med TSØ:

- Mine ambitioner er meget klare. Vi skal have TSØ i Ligaen! Mine første tre år i klubben er blevet brugt på at skabe fundamentet og kulturen for hvad vi gerne vil kræve og give vores spillere. Et setup på et internationalt niveau, hvor vi tager kontrol over alle de faktorer vi kan for at sikre spillernes performanceudvikling og undgår skader.

- Jeg brænder selv for den langsigtede og meget ambitiøse løsning. Spillerne i TSØ skal ikke kun have håndboldfaglige målsætninger, men også fysiske målsætninger, som ikke kun skal indfries de første måneder eller gennem sæson, men også målsætninger som først bliver indfriet næste sæson. Derfor var det vigtigt for mig at indgå en aftale for de næste tre år, da dette skaber de optimale betingelse for truppen, og også for at skabe de bedste forudsætninger for at bide sig fast i Ligaen.

Jacob Baagøe er særdeles vellidt i truppen, så det er ligeledes en meget tilfreds flok spillere, der nu kan se frem til fortsat, at blive trænet, testet og udviklet af og i PerformanceLab.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram