Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Det gode spil skal fortsætte mod IK Skovbakken

Det gode spil skal fortsætte mod IK Skovbakken

På søndag spiller Team Sydhavsøerne hjemmekamp mod IK Skovbakken. Sportschef Morten Juul forventer, at det bliver en intens kamp.

Det er et formstærkt Skovbakken-mandskab, der kommer til Maribo på søndag. Efter en knap så god start på sæsonen, er det blevet til tre sejre i streg på blot en uge, efter sæsonen blev genstartet.

Derudover er det lidt af en skrækmodstander for Team Sydhavsøerne, eftersom det blev til to nederlag i den forgangne sæson. En modstander der på papiret kun er blevet bedre, da stammen på holdet i bibeholdt - ovenikøbet forstærket med tidligere ligamålvogter Mads Meldgaard. Holdet spiller tempofyldt, seværdig og til tider risikofyldt håndbold - primært ført an i bagkæden af den godt skydende Mathias Nikolajsen, der ligger i toppen af topscorerlisten.

Selvom pointudbyttet med lidt held og kynisme kunne have være større, tør jeg godt konkludere, at vi har tanket selvtillid i de forgange kampe. Vi har mod meget stærke modstandere med favoritrollen hos modstanderne, præsteret flotte kampe, hvor Fog har fået noget nær det optimale ud af de ressourcer, der har været til rådighed.

Der er sjældent noget positivt ved at have skader, skulle man alligevel fremhæve noget, er det, at spillere der normalt ikke har fremtrædende roller, må træde i karakter, og får mulighed for værdifuld udvikling.

Et godt eksempel herpå er Lukas Eichwald, der har spillet to flotte kampe mod de lokale tophold. Herudover har det været opløftende af se Kasper Olsen tage ansvar, ikke mindst når kampene skal afgøres, ligesom Kaagaard ser ud til at ramme noget af det højeste niveau i sin tid i TSØ.

Ligeledes vigtigt er det, at de defensive nye konstellationer - især i form af vores tre stregspillere - begynder at se stabile ud, og for hver kamp udvikler spillernes samarbejdsevner sig i den rigtige retning. Generelt set har vi løftet vores bundniveau og minimeret varigheden af vores dårlige perioder, hvilket helt sikkert også bliver nødvendigt i kampen mod Skovbakken.

Vi må forvente en intens og tæt kamp, hvor fight og indstilling er essentielt. Hvis vi fortsætter de positive tendenser i begge ender af banen, er der gode chancer for en sejr.

Så i det omfang Corona tillader det, mød op, bak drengene op og vær med til at skabe rammen om endnu en god håndboldkamp i Maribohallen.

- Morten Juul, sportschef.

Læs mere om restriktionerne for hjemmekampe her.

Kampen spilles søndag 6. december kl. 15.00 i Maribo Hallerne. Du kan følge kampen live i Radio Sydhavsøerne og på Tophaandbold.dk.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram