Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Højre fløje på plads

Højre fløje på plads

Bastian Stræde fortsætter i Team Sydhavsøerne, og bliver i kommende sæson suppleret af talentfulde Daniel Sørensen på højre fløj.

Selvom der havde været udsigter til, at Bastian Stræde kunne træde ud af kontrakten med TSØ før tid, ser det nu ud til, at midtjyden snupper en sæson til i Maribo efter sommerferien.

Bastian Stræde havde ellers planer om at tage tilbage til Herning-området, hvor han havde søgt job inden for politiet. Jobbet kom desværre ikke i hus, men vi er selvfølgelig glade for, at han har valgt at fortsætte en sæson mere hos os i TSØ.

I en artikel i Folketidende udtaler Bastian Stræde, at han fortsætter sit job ved Vestegnens Politi i København, da jobbet i Midtjylland ikke blev til noget: ”Jeg er taknemmelig for, at Team Sydhavsøerne lod mig vente længe med et endeligt svar”.

Sportschef Morten Juul ser Bastian Stræde som en essentiel spiller, og derfor var det en glædelig nyhed, da det blev klart at Bastian Stræde kunne fortsætte en sæson mere i TSØ.

Første- og andetvalg

Selvom Bastian Stræde er det oplagte førstevalg til højre kanten, tages der ingen chancer. Derfor skal den talentfulde Daniel Sørensen ind og udfylde rollen som andetvalg. Han har netop udfyldt en treårig kontrakt med TSØ, men har tidligere spillet i nedrykkede 1. divisionsklub FIF.

19-årige Daniel Sørensen har været med på U/20-landsholdets seneste samling, men har sin landsholdsdebut til gode. Selvom han har et stort potentiale indenfor håndbold, er der stadig nogle områder, som der skal finpudses.

”Han er en talentfuld spiller, men der er ingen tvivl om, at det nye, stærke træningsmiljø kan hjælpe med at forbedre det lidt for høje antal afbrændinger, som lige nu er Daniels store udfordring. ” udtaler sportschef Morten Juul.

Selv, er Daniel Sørensen spændt og ser meget frem til at udvikle sig i den nye trup, men ikke mindst ser han frem til at træne under Ian Marko Fog, som Daniel selv mener, han kan lære meget af.

Team Sydhavsøerne har nu næsten hele truppen på plads til næste sæson. 

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram