Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Med håndbremsen trukket, premierenerver og oprykkerkompleks!

Med håndbremsen trukket, premierenerver og oprykkerkompleks!

Fredag aften spiller Team Sydhavsøerne mod HC Odense. Sportschef Morten Juul sætter ord på den kommende kamp her.

Klichéer har det ikke skortet på ovenpå premierenederlaget til Vendsyssel - altså nok engang et nederlag til et oprykkerhold i den første kamp i turneringen.

Et nederlag hvor alle var enige om, at det var en præstation et godt stykke under, hvad vi forventer af os selv. Det blev desværre en kamp spillet på hjemmeholdets præmisser med alt tempo trukket ud af angrebsspillet og en afventende nølkendelse hængende på nærmest alle afslutninger. Det lod os stresse og resulterede i for mange dårlige beslutninger angrebsmæssigt samt svage afslutninger.

Nu har vi forhåbentlig lært lektien og går ind til kampen mod Odense med den dagsorden, at det er os der skal styre kampens tempo og rytme. Mod Odense er der dog ikke fare for, at det ikke bliver en tempofyldt kamp. De vil selv gerne forcere tempoet og løber på det meste. Deres spillestil ligger bedre til os, men det kræver stadig en præstation på et langt højere niveau end i det nordjyske.

Odense løb akkurat som os ind i et nederlag til et oprykkerhold i første spillerunde. Igen et udtryk for at det er, og igen i år bliver, en lige række, hvor alle kan tabe til alle.

Odense har på papiret et stærkt hold med to gode keepere i Loke Brasen og Christian Trans og et par godt skydende backs i hver deres side, i Andreas Madsen og Christoffer Werenberg. På højre fløj er Mikkel Søby en sikker afslutter og blev i sidste sæson topscorer for holdet. En sæson hvor de i øvrigt lå til at skulle spille om nedrykning for andet år i træk, men eftersom Corona suspenderede turneringen, blev det ikke til playoffkampe, men en billet til dette års 1. division.

Premierenerverne er væk, håndbremsen er sluppet og speederen skal i bund. Nu er det tid til at vise, at vi er et langt bedre hold end det vi viste i sidste uge.Vi skal nyde, at der endelig igen er 1. divisions håndbold i Maribohallerne, og vi skal på tavlen!

Rigtig god kamp til alle.

Læs mere om restriktionerne for kampen her.

Kampen spilles fredag 11. september kl. 20.00 i Maribo Hallerne. Du kan følge kampen live i Radio Sydhavsøerne og på Tophaandbold.dk.

Du kan også se kampen live på Facebook: https://www.facebook.com/tsho.dk/live

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram