Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
En nøglekamp i vente

En nøglekamp i vente

Årets første hjemmekamp bliver mod HC Midtjylland, og assisterende træner Nick Szwiec lægger ikke skjul på, at det bliver en nøglekamp for Team Sydhavsøerne.

Efter en længere ufrivillig håndboldpause er det nu igen tid til at genoptage sæsonen. Dog bliver det fortsat uden vores elskede hjemmepublikum, som i stedet må følge kampen hjemme fra stuerne.

Netop denne kamp er af mange årsager vigtig for os. Vi kan med en sejr kravle op på rækkens 3. plads (i hvert fald for en stund inden resten af rundens kampe er afviklet). Men det egentlig mere vigtigheden i at holde os til i toppen, som vi med en sejr over HC Midtjylland netop gør. 

Vi har kæmpet med manglende stabilitet over en hel kamp, som også har været synligt i vores seneste kampe med svære perioder og som har gjort, vi kun med hiv og sving har fået point. Det arbejder vi hårdt på at forbedre for hver træning og kamp – og det håber vi at se. Dog er det samtidig også positivt, at vi de seneste fem kampe kun har tabt en enkelt kamp, og så endda kun med et enkelt mål mod rækkens suveræne tophold Nordsjælland.

Det er også meget glædeligt, at vi har flere spillere til rådighed mod HC Midtjylland, som også gør, vi kan spille med større bredde gennem kampen, hvilket forhåbentligt gør, vi rammer et højere niveau i større perioder.

HC Midtjylland er et hold, der i deres 10 spillede kampe virkelig har leveret et blandet niveau – formentligt et lavere niveau, end de selv havde håbet på. De er pt. rækkens nummer 4 med 1 point ned til os på 7. pladsen. De har taget point mod Skive, slået Otterup sikkert men senest tabt til rækkens suveræne bundhold SUS Nyborg. Et hold, der stadig mangler et mere stabilt niveau, og som kan spille på både øverste- og laveste hylde – lidt som os selv. De har en række af profiler, man kunne fremhæve, f.eks. deres tre stærke bagspillere Sebastian Wistoft Jensen og Jacob Aaquist på venstre back og playmaker samt Rasmus Madsen på højre back. HCM er derfor yderst stærkt besat på bagspilspladserne, og det er her, vi skal have styr på at lukke ned.

Omvendt har vi nu en bred trup klar, og derved bliver der også rigeligt HC Midtjylland skal have styr på.

Vi håber på, at begge hold spiller på højt niveau – så vi får en god og seværdig kamp – det trænger vi alle til. En kamp, som vi vinder og hvor HC Midtjylland på vej hjem både får brug for mundbind i bussen, plastrer til sårene og servietter til øjnene.

Vi tillader os fortsat at kigge opad i tabellen, da ambitionen helt klar er, at vi skal være med i toppen – og det kommer vi også – vi skal indstille sigtekornet mere skarpt, så vi rammer et højere niveau over en hel kamp – for så tæver vi også HC Midtjylland.

Rigtig god kamp derude! Kom så!

- Nick Valentin Szwiec, assisterende træner

Kampen spilles mandag 4. januar kl. 18.30 i Maribo Hallerne. Du kan følge kampen live i Radio Sydhavsøerne og på Tophaandbold.dk.

Du kan også se den live på Team Sydhavsøernes Facebookside: www.facebook.com/tsho.dk/live/

Livestream på Facebook produceres af vores sølvpartner KonceptLab.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram