Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Sæsonens sidste hjemmekamp

Sæsonens sidste hjemmekamp

Det er blevet tid til sæsonens allersidste hjemmekamp på lørdag kl. 14.30, hvor Team Sydhavsøerne møder HØJ Elite.

Mens HØJ, lørdagens modstander, kæmper for en plads i top-3 og dermed en direkte kamp om oprykning, har vi kun æren at spille for.

Selvom vi ikke kan lade os motivere af tabellen, skal vi alligevel kunne sætte os op til en kamp mod en ”lokal” modstander som HØJ. Drengene vil gøre deres til at slutte sæsonen pænt af.

På trods af, at det ikke er blevet til en sejr i de seneste fire kampe, har spillet overvejende været fint. Det, vi har tabt kampene på, er, som det egentlig har været symptomatisk for os i hele sæsonen, korte perioder med udfald, der har resulteret i føringer, der er blevet smidt væk, eller at vi er kommet uhjælpeligt langt bagud.

Derudover har vi ikke været dygtige nok i defensiven, og har således i de seneste fire kampe tilladt vores modstandere at lave min. 30 mål.

Der må skrues op for hårdheden og i særdeleshed HØJ´s meget stærke bagspillere Bo Spellerberg og Marcus Stoustrup skal lukkes ned og tappes for kræfter, som kampen forløber. HØJ besidder dog også selv en stærk fysik, så der skal spilles med tempo for at skabe plads og rum omkring deres store og stærke forsvarsspillere.

Vi kommer til at investere maksimalt i de to sidste kampe, ikke mindst fordi vi principielt allerede er i gang med næste sæson. Hver eneste kamp giver vigtig læring og udvikling, men kun hvis vi yder det maksimale. 

Slutteligt at der lagt op til sidste hjemmekamp for en håndfuld TSØ-spillere. Dem skylder vi en ordentlig afsked, ligesom de også vil efterlade et godt sidste indtryk.

Rigtig god kamp.

- Morten Juul, sportschef.

Kampen spilles uden tilskuere lørdag 10. april kl. 14.30 i Maribo Hallerne. Du kan følge kampen live i Radio Sydhavsøerne og på Tophaandbold.dk.

Du kan også se den live på Team Sydhavsøernes Facebookside: www.facebook.com/tsho.dk/live/

Livestream på Facebook produceres af vores sølvpartner KonceptLab.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram