Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Når vi spiller, som vi gerne vil, er vi vores modstandere overlegne.

Når vi spiller, som vi gerne vil, er vi vores modstandere overlegne.

Allerede nu på søndag spiller Team Sydhavsøerne mod Grindsted GIF. Sportschef Morten Juul sætter ord på den kommende hjemmekamp her.

Hjemmekampene kommer som perler på snor og aldrig før har TSØ haft 4 hjemmebanekampe i turneringen på stribe. Søndagens kamp mod Grindsted er nummer to i rækken, og efter nederlaget i torsdags til Ajax har holdet  brug for oprejsning.

Grindsted er et af mange eksempler de seneste år på oprykkerhold, der kører videre på selvtillid og vindermentalitet, også på trods af, at niveauet er det højere. De lagde fra land med tre sejre i de første tre kampe - herunder bl.a. mod sidste sæsons to tophold Otterup og Midtjylland. Herefter tvang Covid19 dem til afbud og væk fra træningsbanen, hvilket ser ud til at have haft indflydelse. Senest blev det til nederlag mod HEI på hjemmebane.

Det er en rigtig godt sammenspillet flok trænet af mangeårige træner i Kolding IF og på de danske ungdomslandshold, Flemming Pedersen. Af spillere, der skiller sig lidt ud, bør Bjarke Jørgensen og Rolf Ravn fremhæves. Førstnævnte som langskytte og topscorer og sidstnævnte som hård og kontant forsvarsprofil, som vi tidligere har stødt på mod TM Tønder.

Vi har fortsat ikke ramt et niveau over en hel kamp, vi kan være helt tilfredse med. Det er tydeligt, at de forskellige nye konstellationer i defensiven og offensiven tager tid at få arbejdet ind i holdet. Opmuntrende og betryggende er det dog, at når vi spiller, som vi gerne vil, er vi vores modstandere overlegne. Disse perioder skal forlænges og bliver det også, som der trænes i hallen og knokles i styrkecentret.

Det vidner også om styrke at kunne vinde, selvom man ikke spiller godt i hele kampen, hvilket må siges at være tilfældet i de seneste to udekampe. De to sejre skulle meget gerne være et godt afsæt til at arbejde mod et godt udbytte spilmæssigt, men først og fremmest selvfølgelig pointmæssigt, i de kommende hjemmekampe. Sejre giver, ud over point, også selvtillid, og holdet har brug for at rejse sig mentalt.

Vi håber, at Maribo Hallen, omend kun halvt fyldt, igen kan hjælpe os til at løfte holdet og få os rigtig i gang i turneringen.

Rigtig god kamp til alle.

- Morten Juul, Sportschef.

Læs mere om restriktionerne for hjemmekampe her.

Kampen spilles søndag 25. oktober kl. 17.00 i Maribo Hallerne. Du kan følge kampen live i Radio Sydhavsøerne og på Tophaandbold.dk.

Der livestreames ikke på Facebook, da vi ikke længere har tilladelse til det (det er TV2 der har købt rettighederne, og de har tidligere givet lov).

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram