Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Frejlev stopper karrieren

Frejlev stopper karrieren

Det er svært at forestille sig en verden, hvor Nicolaj Frejlev ikke er målmand hos TSØ. Men det kommer vi til, for snart indstiller Frejlev karrieren.

Det er et koryfæ, der takker af i TSØ, når den sidste kamp i indeværende sæson er spillet. Omend det er vemodigt, så vil håndbolden fremover blive nedprioriteret til fordel for familien og et fuldtidsarbejde som gymnasielærer.

Frejlev har udover i ungdomsårene, spillet hele sin seniorkarriere i TSØ, hvor han har været på kontrakt siden 2008. Han har givetvis ikke manglet tilbud fra andre klubber, men Frejlev har været en klubmand og har kæmpet ihærdigt for at løfte niveauet på alle parametre.

Hans helt store mål har været at spille med Team Sydhavsøerne i håndboldligaen, men det når han desværre ikke at opleve, i hvert fald ikke som spiller. Muligheden for at slutte med en oprykning er dog stadig til stede.

Sportschef Morten Juul fortæller:

- Han har i mange år, blandt vores modstandere, været kendt som én af rækkens bedste målmænd. Frejlev har haft rigtig mange holdkammerater, spillere som han har gjort sit til at integrere og blive en del af kulturen - en kultur som han i den grad selv har været med til at bygge op. Han har altid været vellidt blandt holdkammerater, trænere og ledere ligesom han har været respekteret af alle.

Frejlev selv uddyber beslutningen:

- Det er en MEGET mærkelig fornemmelse at skulle stoppe i Team Sydhavsøerne. At udvikle mig, at arbejde hårdt og bidrage til holdet såvel om klubben har mere eller mindre fyldt hele mit voksenliv.

- Jeg tænker tit: ”Jeg KAN simpelthen ikke gøre det”, men når det er sagt, så er det en positiv konsekvens af, at jeg også har fået andet indhold i mit liv i særdeleshed i form af min familie (Maria, Niels og Agnes), men også i form af mit nye job som gymnasielærer. Jeg ved, at denne beslutning er, hvad der er bedst for både mig selv og min familie. Jeg må sande, at jeg ikke kan være der 100% alle steder, og derfor må jeg vælge. Jeg ser det nærmere som et tilvalg af familie og civilt job, end som et fravalg af Team Sydhavsøerne.

- Jeg skriver konsekvent Team Sydhavsøerne fremfor håndbolden, da det er KLUBBEN, der er i mit hjerte og ikke bare håndbold. Jeg tager MANGE oplevelser med på godt og ondt, der har været med til at udvikle mig som mennesker.

- Jeg vil gerne takke ALLE, der på en eller anden måde har været en del af min karriere. Jeg kan ikke nævne nogle navne, da der er så mange mennesker, der har været med til at gøre de sidste 15 år i Team Sydhavsøerne til noget helt specielt, som jeg ALDRIG vil glemme!”


Nicolaj Frejlev har i det hele taget givet os rigtig mange gode oplevelser og han vil blive savnet, når vi tager hul på den nye sæson. - både engagementet på og udenfor banen

Det er både i bogstaveligste forstand, men også i overført betydning store sko, der skal udfyldes. Ikke desto mindre er afløseren fundet - denne offentliggøres snarest.

Herunder ses nogle af de seneste sæsoners mange redninger fra Frejlev:

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram