Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Fog: Pokalkampe har deres eget liv

Fog: Pokalkampe har deres eget liv

Fredag aften spiller Team Sydhavsøerne mod Skanderborg. Vores nye cheftræner Ian Marko Fog glæder sig!

Fru Fortuna trak Skanderborg til os, ingen ønskemodstander, men reelt var der kun svære modstandere i bowlen. På forhånd var vi sikret et top 8 hold. I min optik er det holdet som har fået mest ud af deres forudsætninger, de seneste to år. Flotte slutspilspladser, og sejre over alle de store hold. De har en sammentømret enhed, med mange store profiler og fremfor alt er de rigtig godt sammenspillet. Her i opstarten har de imponeret med klare sejre over de danske mestre fra Ålborg, og Ribe/Esbjerg.

Vi har været igennem en super spændende fase. Spillerne kæmper til hver træning for at forbedre sig og lære nyt. Træningslejrene lokalt på Hotel Søpark og i senest på Bandholm Hotel har rystet holdet rigtig godt sammen. Og der er klare forbedringer at spore fra kamp til kamp. Senest blev det til en sejr over slutspilsholdet fra Ystad, i en hård fight, hvor der blev vist en flot moral.

Det er ikke alt der sidder lige i skabet endnu, rigtig mange nye ting som skal implementeres, men vi kæmper som vilde heste for at nå vores mål.

Vi glæder os meget til at tage imod Skanderborg, vi skal op på den store klinge, ramme top på alle parametre, for at presse dem. Så det er den opgave vi går efter.

Vi håber samtidigt også på stor støtte fra det trofaste publikum, der bliver lukket ind. Vi ved at vi kun som en samlet enhed har en chance for at skabe overraskelsen, og her hører lægterne med til os.

Rigtig god kamp.

Læs mere om restriktionerne for kampen her.

Kampen kan følges live på Facebook - med kampstart kl. 20.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram