Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Et point mod Vendsyssel

Et point mod Vendsyssel

Nok en gang blev Elitesport Vendsyssel et ubehageligt kendskab. Lørdagens kamp ender 31-31

Det blev en tro kopi af den første kamp. Med enkle midler stressede de klogt spillende nordjyder vores drenge fra start i en meget offensiv 3:3 opstilling - ligesom de ikke havde travlt i angrebsspillet og med stort set samme angrebsåbning i hele kampen gav os store problemer.

Begge dele noget drengene var forberedt på og havde trænet frem mod, men ikke formåede at omsætte i praksis. Efter ganske få angreb i 6 mod 6 gik Fog hurtigt i 7 mod 6, hvilket tvang ESV ned i en mere defensiv 5:1 formation.  Men desværre bar vores angrebsspil præg af for mange brændte afslutninger og tekniske fejl, hvilket er skidt, når målet er efterladt tomt.

Ikke færre end seks gange smed vores modstandere bolden i tomt mål i første halvleg, Når vi kom ned at stå, havde vi egentlig ganske fint fat og Oliver havde især i indledningen flere gode redninger.

På positivsiden kom Niels Dahl skudmæssigt rigtig fint igang midtvejs i første halvleg, men han kunne ikke ændre ved, at vi måtte gå til pausen bagud 14-16. 

Fog indledte anden halvleg i 6 mod 6 - klar over der så ville komme 3:3 forsvar igen, men også denne disposition var uden held. For det meste kom vi til chancerne, men igen formåede vi ikke at putte den i kassen. Først efter Fog tog en timeout ved stillingen 15-19 efter blot fem minutter af anden halvleg, vendte spillet. Tilbage i 7 mod 6 var der nu både saft og kraft i spillet og i afslutningerne og efter 40 minutter var der kontakt ved stillingen 20-20.

Men hvis man troede vi blot fortsatte derfra, tog man fejl. De brændte afslutninger vendte tilbage og Vendsyssel begyndte igen at omsætte chancer til mål - igen var vi bagud med 3. Fog tog sin sidste timeout med 12 minutter igen - masser af tid til at indhente Vendsyssels føring.

Vi skulle dog nå endnu længere bagud (med fire) før vi fik vi igen fik ædt os helt ind på de evigt kæmpende jyder. Niels Dahl fik udlignet til 29-29 på vej ind i de sidste spændende 5 minutter. Vi nåede også at komme i front, da “man of the match”, (igen) Kasper Olsen med sin 10. scoring med 30 sekunder igen, bragte TSØ i front 31-30. Desværre formåede vi ikke at holde stand det sidste halve minut, eftersom Vendsyssel fik tilkæmpet sig et straffe, der sikkert blev omsat til mål. 

Dermed blev udbyttet på et enkelt point mod Vendsyssel, i en kamp hvor man lige så godt kunne have gået herfra med ingen.

Det var en kamp, hvor drengene savnede opbakningen fra hallen og det var som om det forplantede sig i spillet - vi må se fremad og være klar til en svær udekamp i Odense næste fredag.

Man of the Match blev Kasper Olsen, kåret af Jan Pedersen fra EuroWorkers. TSØ-topscorer blev Kasper Olsen med 10, efterfulgt af Mikkel Kaagaard med 7 (heraf 2 på straffe) og Niels Dahl med 5.

 

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram