Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Benjamin er ny højre fløj i TSØ

Benjamin er ny højre fløj i TSØ

Team Sydhavsøerne har afløseren til Bastian Stræde klar. Benjamin Østermark Jørgensen skifter nemlig fra Nordsjælland fra 1. maj.

Dermed bliver Benjamin Jørgensen, der netop er fyldt 21 år, makker med Daniel Sørensen på højre fløj.

Benjamin er opvokset i Hillerød og har spillet i Hillerød Håndboldklub og Nordsjælland Håndbold næsten hele karrieren bortset fra en afstikker til Skanderborg Håndbold og SHEA, hvor han var fra 2016-2019 - i øvrigt sammen med vores egen Lukas Eichwald.

Vi får altså en spiller, som har været vant til at træne og blive trænet på et højt niveau og dermed også en spiller med en masse potentiale, der på sigt kan blive en profil.

Om skiftet udtaler Benjamin:

“Jeg glæder mig enormt meget til skiftet. Min primære motivation for at skifte er, at jeg savner at få noget spilletid, og jeg håber meget på at få indfriet det ønske og opleve en stor udvikling i mit eget spil. Jeg synes, TSØ har et utroligt professionelt setup, som jeg glæder mig til at være en del af. Det er helt sikkert en klub, jeg ser lege med i toppen af tabellen i 1. Division, og der tror jeg, vi kommer tilbage til den kommende sæson.”

Benjamin træder ind i truppen allerede fra 1. maj, hvor spillerne møder ind til træning på ny og får således god tid til at lære de nye holdkammerater og den nye træner at kende.

Byd Benjamin varmt velkommen til og glæd jeg til at møde ham i hallen.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram