Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Alexander er fit for fight og forlænger kontrakt

Alexander er fit for fight og forlænger kontrakt

Alexander Nielsen forlader ikke Team Sydhavsøerne i denne omgang, selvom hans oprindelige kontrakt udløber til sommer - kontrakten forlænges nemlig med to år.

Med seks år bag sig i spillertruppen, er han den spiller, som har repræsenteret klubben i længst tid – og det bliver han ved med lidt tid endnu. 

Selvom uheldige omstændigheder desværre har forfulgt højrebacken i sin tid i Team Sydhavsøerne, senest den alvorlige korsbåndsskade, ser det nu ud til, at Alexander er tilbage i fuld vigør. 

Alexander begyndte sin karriere i Skjern, og nåede at spille for både HC Midtjylland og Ribe-Esbjerg, inden skæbnen ledte ham til Team Sydhavsøerne.

”Jeg har været seks år i klubben nu og føler mig rigtig godt tilpas, så jeg ser ingen grund til, at jeg ikke skulle fortsætte her, når klubben var interesseret i at beholde mig.” fortæller Alexander Nielsen til Folketidende.

Forlængelsen er også kærkommen, da Alexander på nuværende tidspunkt studerer til fysioterapeut, og kan se frem til at være færdiguddannet om to år. Længere ud i fremtiden kan vi ikke se lige nu, men vi er taknemmelige for, at kunne beholde Alexander to år mere, og der skal da ikke herske nogen tvivl om, at han allerede har gjort et stærkt comeback.

Alexander er ikke bare en stærk bagspiller, han bidrager også med en god rutine og erfaringer, som bl.a. er med til at styrke udviklingen af vores yngre spillere.

Som det hele ser ud nu, er vi ikke bekymrede for, at Alexanders skadehistorik skal volde problemer i fremtiden - vores sundhedsfaglige personale har også sagt god for, at han med ro i maven kan snuppe to sæsoner mere hos Team Sydhavsøerne.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram