Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
En fight til blodet sprøjter

En fight til blodet sprøjter

Team Sydhavsøerne byder ærkerivalerne Ajax velkommen i morgen. På trods af flere udsættelser er cheftræner Ian Marko Fog klar til at kæmpe med næb og klør.

Det blev til yderligere to vigtige point mod Tønder på en svær udebane mod et heroisk kæmpende hjemmehold. Vi havde sat os for en god start, og det lykkes med en stærk defensiv at komme på 7-3. 

To af Tønders scoringer var i tomt mål under en udvisning til os. Spillerne fra begge hold havde svært ved at læse dommerlinjen, og kampen blev uden rytme. Frederik fik det  røde kort for sin tredje udvisning efter allerede 32 min. De to af dem helt uforståelige. Det tvang os til offensivt forsvar, og en omstilling til 7 mod 6, senere i halvlegen med blandet succes. 

Kanonkugler fra Dahl blev afløst af tekniske fejl, også i undertal. Vi var i teten det meste af kampen, men kunne ikke ryste Tønder af, som ifølge dem selv spillede deres bedste kamp. Vi er dog lykkelige for sejren, som var en mental styrkeprøve. Det forløsende mål fra Lukas, og en 100 % redning fra Oliver gjorde hjemturen en del mere fornøjelig.

I dag kan vi glæde os over endelig at være kommet tilbage i hulen i Maribo.

I den hidtil eneste hjemmekamp pulveriserede vi Odense med hele 14 mål. Der var en dejlig atmosfære, hvor spillerne virkelig kunne mærke den fantastiske støtte fra det decimerede publikum (grundet COVID-19).

Ajax er vores modstander, og de har fået en god start under den nye træner, Albrektsen. Det er et bredt hold, hvor spillerne kender hinanden på kryds og tværs. De spiller med højt tempo, og i deres bagkæde har de hurtige, eksplosive spillere krydret med gode skytter. På stregen huserer primært den fysisk stærke Hakan, som er med til at bringe stor uro hos modstanderens defensiv. På trods af, at de senest tabte til et meget stærkt Skive-hold hjemme, er det et hold, vi har stor respekt for. 

Vi er dog helt klar til at tage kampen op, den bliver dynamisk og med tempo – I kan være sikre på, at der bliver fight, til blodet sprøjter. Igen er der et ydmygt håb om at se så mange af vores fans i hallen, som restriktionerne tillader. 

På dette tidspunkt af sæsonen har vi brug for al den larm og støtte, vi kan få.

- Ian Marko Fog, cheftræner. 

Læs mere om restriktionerne for hjemmekampe her.

Kampen spilles torsdag 22. oktober kl. 20.30 i Maribo Hallerne. Du kan følge kampen live i Radio Sydhavsøerne og på Tophaandbold.dk.

Der livestreames ikke på Facebook, da vi ikke længere har tilladelse til det (det er TV2 der har købt rettighederne, og de har tidligere givet lov).

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram