Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Stort talent forlænger

Stort talent forlænger

Den talentfulde bagspiller Kristian Lund Vukman forlænger med tre år.

Sportschef Morten Juul er meget tilfreds med forlængelsen:

- Vi omkring truppen har hele tiden vidst, at der er et stort potentiale i Kristian Lund Vukman. I denne sæson har flere og flere fået øjnene op for at der er krummer i den spinkle men høje bagspiller.

- Lige siden HEI kampen på udebane, hvor 'Vuk' for første gang rigtig viste sit værd med 7 mål, er det kun gået fremad - hvad angår spilletid og ansvar. Derfor er det en stor glæde, at vi kan annoncere, at vi i dag har forlænget aftalen med Vuk, således at han nu som minimum vil være TSØ spiller til og med sæsonen 2020/21.

- Det er et vigtigt signal for klubben, at de unge kan se, at der satset på dem og at fremtiden blandt andre bliver bygget om om dem i Team Sydhavsøerne. Vi håber udviklingen kan fortsætte og næste step bliver, alt få udviklet på Vuks defensive kvaliteter, så han kan få en rolle i begge ender af banen.

Kristian Lund Vukman fortæller, at han har det godt i TSØ:

- Jeg har virkelig nydt at være i TSØ i de to år jeg har været her. Jeg kan godt lide miljøet, ambitionerne og professionalismen omkring klubben. Jeg er også glad for de to trænere vi har nu. Jeg udvikler mig meget i klubben, og derfor vil jeg gerne fortsætte.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram