Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Udesejr over HEI Skæring

Udesejr over HEI Skæring

Team Sydhavsøerne havde styr på HEI, og sejrede med 25-30.

Århusianerne spærrede øjnene op, da de så hvem der mødte op i nummer 16 fra TSØ i dag. En skade på Neupart og ingen mulighed for vikarer fra hold 2, betød comeback til erfarne Peter Nørklit, der jo nu ellers er TSØ-målmandstræner. Frejlev var klar det til trods, at han var blevet far for anden gang i fredags (stort tillykke). 

Det var en tæt første halvleg, der bølgede frem og tilbage blandt andet pga. en del udvisninger i begge ender af banen. Hverken de to holds forsvar eller keepere fik fat i det store i kampens indledning. Det var dog TSØ der først fik bedst fat i defensiven, hvilket kastede flere gode kontramål af sig.

Anden halvleg fortsatte i samme spor. Dommerlinjen fortsatte og det samme gjorde frekvensen af udvisninger.  Mod slutningen gik HEI frem på Vukman og det fik kortvarig effekt. Men et skifte til mod 7 mod 6 gav den nødvendige ro og én dagens bedste TSØ'ere, Mikkel Kaagard, kunne med et par gode mål fra fløjen cementere sejren, der til slut endte med at blive rimelig sikker.

Og til slut så glimrede dagens TSØ-gæstemålmand Nørklit såmænd med at redde 2 ud af 3 straffer - imponerende, inden mindre (se video med en af redningerne på Facebook.)

TSØ-topscorer blev Mikkel Kaagaard med 9, efterfulgt af Andreas Stryger med 7 (heraf et på straffe).

På torsdag skal der gerne bogføres to point mere, når Roskilde kommer til Maribo. Køb billet til kampen her.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram