Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
TSØ mod Skive

TSØ mod Skive

Der er tre spillerunder tilbage af 1. halvdel af sæsonen og kampen om top3 spidser i den grad til. Søndag spiller TSØ hjemme mod Skive.

Team Sydhavsøerne ligger pt. på 3. pladsen med 14 point – et point mere end dagens modstander fra Skive! Odder har ligeledes 13 point.  

Direktør Anders Henriksen understreger betydningen af kampen:

"Vi kan skabe et lille hul ned til Skive ved at vinde søndagens kamp, så på den led er det lige nu, den vigtigste kamp i år. Vi håber og forventer et toptændt mandskab, som kan vise vores trofaste hjemmepublikum, de samme gode takter som blev vist i Tønder!"

"Vi håber også på et talstærkt opbud på lægterne, der kan hjælpe til med at føre drengene til sejr mod Skive, som er et af 1. divisions absolut bedste mandskaber. De har profiler som Nickolei Jensen, Tobias Jørgensen og Daniel Guldsmed – men de er generelt en bred trup, som er rigtig godt sammenspillet."

Cheftræner Zanotti lægger vægt på at forsvaret skal være klar:

"Sidst vi spillede hjemme, havde vi ikke et velfungerende forsvar, men vi arbejdede hårdt med det op til kampen mod Tønder, og vi fik fundet nogle gode løsninger. Vi har nu arbejdet videre med det, og jeg håber og tror på, at det nok skal give os en basis at spille ud fra, så vi kan komme afsted på kontra og sætte pres på Skive. For det er sådan vi vil spille – hurtigt og med et kraftigt tryk."

"Skive er et hold med en fin sammensætning af spillere, som har præsteret godt i den senere tid. De har spillet meget 7 mod 6, hvilket de helt sikkert også vil gøre for at trække tempoet ned mod os. Men det skal vi ikke lade dem gøre, vi skal spille vores eget spil."

Køb billet til kampen her.

Kampen spilles søndag kl. 15.00 i Maribo Hallerne. Du kan følge kampen live i Radio Sydhavsøerne og på Tophaandbold.dk.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram